Linn Wentzel joulukuun tähtipelaaja

SM-sarjan kuukauden tähtipelaajana jatkaa Dickenin Linn Wentzel. Jokaisessa joulukuun aikana pelatuissa kuudessa ottelussa tähdistöstä löytyi täysin eri trio. Wentzelin valinnan takana on vierasottelussa BK-46:tta vastaan tullut kolmen tähden saalis.

Dickenissä 10-vuotiaana käsipallon aloittanut Wentzel on aloittanut kauden vahvasti. Hänet valittiin kuukauden tähtipelaajaksi jo toisen kerran peräkkäin. Marraskuussa hän jakoi tittelin joukkuetoverinsa Anna Westerlundin sekä GrIFK:n Moa Sjölundin kanssa.

– Olen tyytyväinen peliini tähän asti tietyillä osa-alueilla, ja haluan kehittyä lisää kauden aikana. Olemme onnistuneet joukkueena ja pelanneet joitain todella tiukkoja matseja syksyn aikana ja toivon, että ne jatkuvat keväälläkin.

Kuuden joukkueen kesken pelattavan SM-sarjan ottelutahti on syyskaudella ollut verkkaista, ja se tuo omia haasteita pelaamiseen. Wentzelin mielestä joukkueiden niukkuus tekee sarjasta hieman yksipuolisen.

– Tänä vuonna otteluita on ollut yllättävän vähän, ja ne ovat painottuneet arkipäiville. Suurin osa pelaajista tekee töitä tai opiskelee täysaikaisesti, joten sillä on vaikutusta pelaajien viikkorytmiin. Useilla joukkueilla on kuitenkin monia nuoria potentiaalisia pelaajia, joten sarjasta on tullut vauhdikkaampi.

Linn Wentzel on nuoresta iästään ehtinyt jo maistamaan menestystä. Viisi kautta SM-sarjassa on tuonut kolme Suomen mestaruutta ja yhden hopean. Otteluita 22-vuotiaalla viivapelaajalla on nyt takana 116. Naisten maajoukkueessa Linn on edustanut Suomea seitsemässä ottelussa.

– Haluan jatkaa kehittymistä pelaajana Dickenissä ja maajoukkueessa – saa nähdä mihin se johtaa! Ulkomailla pelaaminen olisi tietenkin hienoa, enkä sanoisi ei sille mahdollisuudelle.

Linn Wentzel

Synt. 2000
CM 177
Pelipaikka: K6Artikkelikuva: Dicken FB, Jonas Tana

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk