Vuoden ensimmäiset pelit edessä

SM-sarja alkaa vuoden 2023 osalta viikkokierroksella, kun tiistaina ja keskiviikkona pelataan taas. Samalla runkosarja ylittää puolivälin.

Vuoden ensimmäisessä ottelussa kohtaavat KyIF ja BK-46, jotka iskevät yhteen tiistaina. KyIF on edelleen voitoitta tämän kauden SM-sarjassa ja hakee nyt ensimmäistä täyttä pistepottiaan saadessaan BK-46:n kotikentälleen. Viime vuoden lopulla KyIF vaihtoi valmentajaa, kun Sebastian Aarnio otti ohjat Birgitta Lindholmilta, mutta joukkueen kurssi ei ainakaan heti kääntynyt tulosten muodossa. KyIF lähtee otteluun revanssimielellä, sillä BK-46 vei joukkueiden edelliskohtaamisen pisteen erolla. Se onkin samalla BK-46:n kauden ainoa voitto tähän mennessä. Sarjatulokas on pystynyt kauden aikana pitämään muun muassa GrIFK:n ja HIFK:n tiukoilla, mutta tilillä on vasta yksi voitto. Voittotilin on kartuttava, sillä SIF on kahden voiton päässä neljäntenä.

Loput vuoden avauskierroksen otteluista pelataan keskiviikkona. SIF yrittää horjuttaa GrIFK:n asemaa sarjan piikkipaikalla. Siuntiolaisilla on edessään kova alku vuoteen, sillä se pelaa neljä seuraavaa otteluaan vieraskentällä. Sen vierasputki on yhteensä viiden ottelun mittainen, sillä se päätti viime vuoden Dickenin vieraana. Joukkueiden ensimmäisessä pelissä Grani jätti SIF:n 14 maaliin, joten siinä on vierasjoukkueella yksi selkeä kehityskohde keskiviikon kamppailuun. GrIFK on sen sijaan esiintynyt vahvasti voittaen yhtä ottelua lukuun ottamatta muut pelinsä. Kauden ensimmäisten pelien jälkeen erityisesti hyökkäyspelissä palaset ovat loksahtaneet hyvin paikoilleen.

Avauskierroksen päättää aina mielenkiintoinen HIFK:n ja Dickenin välinen ottelu. Dicken on jaetulla kärkipaikalla GrIFK:n kanssa ja HIFK on kärkikaksikosta yhden voiton päässä. SM-sarjan jälkipuoliskolla tullaankin käymään kovaa taistelua runkosarjan voitosta. Voitolla HIFK kampeaisi itsensä jälleen mukaan ja seuraavassa ottelussaan se kohtaa GrIFK:n. Voitolla Dicken sen sijaan repäisisi jo kahden voiton etumatkan paikallisvastustajaansa. HIFK aiheutti Dickenille sen kauden avaustappion lokakuussa ja hakee nyt samaa temppua kotikentällään.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ti 10.1. kello 19.00 KyIF-BK-46
Ke 11.1. kello 19.00 GrIFK-SIF
Ke 11.1. kello 20.00 HIFK-Dicken

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk