Marraskuussa kolme tähtipelaajaa

Naisten SM-sarjan tähtipelaajatilasto oli marraskuussa äärimmäisen tasainen. Jokaisessa kuukauden aikana pelatuissa kuudessa SM-ottelussa tähdistössä oli täysin eri pelaajat, eikä yksikään pelaaja tullut valituksi tähdistöön kahdesti.

Kolmen tähden pelaajia oli kaikkiaan kuusi, joista tähtipelaaja-sääntöjen perusteella valituiksi tulivat vierasotteluissa palkitut GrIFK:n Moa Sjölund sekä Dickenin Anna Westerlund ja Linn Wentzel. Westerlundille valinta on uran toinen. Hän oli tähtipelaaja myös marraskuussa 2021.

Moa Sjölundin tähtihetki osui Helsingin Urheilutalolle, jossa hän torjui 19 kertaa ja joukkueelleen voiton HIFK:sta.

Linn Wentzel oli Dickenin marraskuun maalitykki. Hän teki viivapelaajalle harvinaiset tehot, yhteensä 17 maalia, joista peräti 10 kärkiottelussa GrIFK:ta vastaan, jossa hänet valittiin kentän parhaaksi ja kolmen tähden arvoiseksi.

Anna Westelund, joka valittiin ottelun kolmen tähden pelaajaksi Kirkkonummella, teki pelaamissaan otteluissa tasaista jälkeä. Hän teki neljä maalia sekä KyIF:iä että GrIFK:ta vastaan.

Tähtipelaaja-säännöt

Pelaajien saamien tähtien perusteella liitto nimeää kuukauden tähtipelaajan. Tasatilanteessa kuukauden tähtipelaajaksi valitaan pelaaja, jonka joukkue on pelannut kuukauden aikana vähemmän otteluita. Jos tämän jälkeen ollaan tasatilanteessa, valituksi tulee pelaaja, jolla on enemmän kolmen tähden otteluita. Seuraavaksi verrataan kahden tähden otteluita. Viimeiseksi verrataan sitä, kumpi on saanut vierasotteluissa enemmän tähtiä.

Moa Sjölund

Synt. 2002
CM 174
Pelipaikka: MV

Aiemmat seurat:
Dicken


Linn Wentzel

Synt. 2000
CM 177
Pelipaikka: K6


Anna Westerlund

Synt. 2002
CM 173
Pelipaikka: K9/V9

Aiemmat seurat:
SIF


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk