Toinen kolmannes käyntiin viikonloppuna

SM-sarjan toinen kolmannes käynnistyy viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina pelataan yksi peli ja sunnuntaina yksi.

Lauantaina SIF ja HIFK iskevät yhteen. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SIF piti HIFK:ta tiukoilla pitkään, mutta lopulta helsinkiläiset saivat kaivettua viiden maalin voiton.

Kotijoukkue SIF lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun on kaatanut ennakolta päävastustajansa BK-46:n ja KyIF:n. Samalla SIF on ensimmäisen kierroksen jälkeen kiinni viimeisessä välieräpaikassa. HIFK jakaa sarjan kärkipaikkaa yhdessä GrIFK:n ja Dickenin kanssa. Kolmikolla on yksi tappio. HIFK on tällä kaudella onnistunut kääntämään tällä kaudella tiukkoja pelejä edukseen ja odotettavissa on, että lauantaina nähdään tiukka kamppailu.

Sunnuntaina kohtaavat sarjataulukon ääripäät, kun KyIF saa kotikentälleen kärkijoukkue GrIFK:n. KyIF on vielä voitoitta tämän kauden osalta, kun taas GrIFK on jaetulla kärkisijalla hävittyään yhden ottelun. Joukkueiden avausottelu päättyi GrIFK:n kuuden maalin voittoon. KyIF:llä on kauden aikana ollut hetkensä, mutta kokonaan ehjä peli puuttuu vielä. Joukkueella on kyllä potentiaalia maalitykkien Natascha Foleyn ja Maja Sannholmin johdolla. GrIFK koki edellisottelussaan kauden avaustappion Dickenille, mutta muuten joukkueen suoritukset ovat olleet vahvoja. Sunnuntaina nähdään mikä on sarjan hännän ja kärjen ero.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 10.12. kello 16.00 SIF-HIFK
Su 11.12. kello 16.00 KyIF-GrIFK

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.