SM-sarjassa täysi kierros viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan täysi kolmen ottelun kierros. Samalla viimeisetkin joukkueet saavat runkosarjan avauskierroksen pakettiin.

Ennalta mielenkiinto kohdistuu erityisesti GrIFK:n ja Dickenin väliseen kärkiotteluun. Molemmat joukkueet ovat pelanneet neljä ottelua ja voittaneet niistä kolme. Kummankin ainoa tappio tuli niukasti HIFK:lle.

Lauantain toisessa ottelussa kohtaavat PIF ja SIF. PIF on edelleen voitoitta tämän kauden SM-liigassa ja SIF:llä on tilillään yksi voitto. PIF esitti lupaavia otteita edellisissä peleissään SM-sarjassa sekä Suomen Cupissa kärkijoukkueita Dickeniä ja HIFK:ta vastaan. Voittoon saakka joukkueen esitykset eivät kantaneet, mutta peleissä oli välähdyksiä paremmasta. SIF raivasi viime viikonloppuna Atlaksen tieltään Suomen Cupissa selvällä voitolla. Joukkue pääsi harjoittelemaan maalintekoa ja pääsee hyvässä iskussa tulevaan kamppailuun.

Kierros päättyy sunnuntaina KyIF:n ja HIFK:n kohtaamiseen. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahdesti tällä kaudella. Ensin SM-sarjassa HIFK otti selvän yhdeksän maalin voiton, mutta viime viikonloppuna Suomen Cupissa joukkueet kävivät tiukan taistelun, joka kääntyi lopulta HIFK:lle neljän maalin erolla. HIFK onkin pystynyt tällä kaudella kääntämään tiukat pelit edukseen ottelun loppuhetkillä. Nähtäväksi jää pystyykö KyIF aiheuttamaan HIFK:lle sen kauden avaustappion.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 13.11. 13.30 GrIFK-Dicken
La 13.11. 15.30 PIF-SIF
Su 14.11. 16.00 KyIF-HIFK

SolidSport näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk