Kohti kautta: SIF

Viime kaudella viidenneksi sijoittunut SIF lähtee SM-sarjakauteen havittelemaan paikkaa neljän parhaan joukossa.

SIF on muuttunut jonkin verran viime kaudesta ja joukkueesta on lähtenyt etunenässä kokemusta. Sirja Lassinharju-Heinonen ja Erica Gustafsson siirtyivät BK-46:n riveihin, Sara Falck lähti Ruotsiin ja Stella Brunacrona vaihtoi GrIFK:n riveihin. Merkittävimmät tulijat ovat KyIF:stä saapuneet Nea Nousiainen ja Jasmin Pesola, Porvoon Akilleksesta saapunut Linnea Höysti sekä Atlaksesta tullut Mariela Lönnqvist..

– Uudet pelaajat ovat tulleet jopa yllättävän hyvin mukaan joukkueeseen. Meiltähän lähti monta pelaajaa, muttei sille mitään voi. Alkuun oli vähän hankalaa, mutta sitten saimme uusia pelaajia. Nyt näyttää ihan hyvältä, joukkueen päävalmentaja Jan Hagman kertoo joukkueen pelaajatilanteesta.

Viime kaudella SIF jäi niukasti neljän parhaan ulkopuolelle. Tällä kaudella tavoitteena on kiilata kärkijoukkueiden mukaan.

– Ihan samat tavoitteet kuin viime vuonna ja tähdätään sinne korkealle.

SIF ei kuitenkaan mittaa kauden onnistumista pelkästään sijoitusten mukaan.

– Yritetään mennä eteenpäin kaikessa. Treenimäärät, se mitä tehdään treeneissä ja miten treenaamme. Mielestäni alku on ollut ihan hyvä. Olemme pelanneet vähän pelejä eivätkä kaikki ole vielä päässeet kunnolla tositoimiin, mutta ihan hyvältä näyttää.

SIF saa kauden avauksessa vastaansa pronssia viime kaudella voittaneen GrIFK:n. Joukkueet ovat toisilleen jo tuttuja tämän syksyn harjoitusotteluista.

– Tiedämme aika lailla mitä odottaa pelistä, sillä olemme pelanneet heitä vastaan jo kahdesti.

SIF saa kauden avauksessaan vieraakseen GrIFK:n lauantaina 18.9.

SolidSport näyttää kaikki ottelu suorina lähetyksinä. Lisätietoa löytyy täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.
Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk