Dicken karkasi SIF:lta lopussa

Dicken pystyi pitämään SIF:n kurissa, vaikka vierasjoukkue roikkui voittotaistelussa mukana lähes loppuun saakka. Lopulta Dicken kuittasi pisteet 32-24 (14-11)-voitolla.

Dicken näytti karkaavan vierailtaan heti kättelyssä kun se repäisi ensimmäisen 11 minuutin jälkeen 6-1-johdon. Sen jälkeen tilanne tasoittui ja SIF alkoi saada juonesta kiinni Nea Puijolan johtaessa joukkoa maaleillaan. SIF pääsi jo maalin päähän, mutta lopulta Dicken sai kolmen maalin hajuraon toiselle puoliajalle lähdettäessä.

Dicken aloitti taas vahvasti ja sai venytettyä eroa. SIF onnistui kuitenkin pysymään iskuetäisyydellä ja lähti vielä viimeiselle kympille neljän maalin takaa-ajoasemassa. Dicken oli lopussa kuitenkin vahvempi ja nappasi voiton.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius oli kovan taistelun jälkeen tyytyväinen lopputulokseen.

– Tyytyväinen kahteen pisteeseen ja kokonaisuuteen. Hieman huomaa, että meillä on osittain väsymystä ottelun sisällä, mutta se on normaalia välillä, ja sitä ajatellen olen iloinen miten me ottelun edetessä löydetään fokus uudestaan, ja pystytään pitämään taso loppuun asti ja voitetaan ottelu.

Jan Hagman antoi kehuja vastustajalle ja siirsi katseet jo eteenpäin.

– Tänään on vaikea ottelu, Dicken oli kovassa iskussa ja arkiottelut ovat aina hankalia, kun pelaajat tulevat suoraan töistä. Dickenillä oli hyvä puolustus ja hyökkäys, ja meidän taso ei valitettavasti riittänyt tänään. Huomenna on uusi päivä ja me jatkamme harjoituksia.

Ottelun parhaana palkittu Anna Westerlund antoi tunnustuksen sekä omille että vieraille.

– Hyvä peli tänään. Saatiin juosta paljon ja SIF antoi meille hyvän vastuksen tänään.

Dicken-SIF 32-24 (14-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Anna Westerlund 10 (3), Matilda Peitsaro 6, Anna Lindholm 4, Sofia Ruth 3, Anna Lindahl 3, Emilia Kohonen 2, Jessika Gammals 2, Linn Wentzel 1, Emilia Valkamo 1, Tove Salokivi 1

SIF: Nea Puijola 5, Mariela Lönnqvist 5 (2), Madeleine Lindholm 4, Nora Wunsch 3, Saara Lehtola 3, Maria Barck 3, Natalie Jürgens 1

Tähtipelaajat
Anna Westerlund Dicken 3
Nea Puijola SIF 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Anna Westerlund 1 x 2 min
SIF: Alexandra Broman 1 x 2 min, Nea Puijola 1 x 2 min

Erotuomarit: Max Nurmi – Edvin Ekman

Yleisöä: 89

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk