Dicken karkasi SIF:ltä toisella puoliajalla

Dicken palasi voittojen tielle ottamalla lopulta selvän 35-18 (15-12)-voiton SIF:stä.

Vaikka loppulukemat olivat selvät, niin lukemat eivät kuvasta täysin ottelun kulkua. Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen, vaikka Dicken karkasi parhaimmillaan jo seitsemän maalin johtoon. SIF taisteli itsensä kuitenkin kolmen maalin päähän ja toiselle puoliajalle lähdettiin jännittävistä lähtöasetelmista.

Toisella jaksolla Dicken näytti voimansa. Sen puolustus tukahdutti SIF:n hyökkäyspelaamisen ja samanaikaisesti hyökkäys ratkaisi monipuolisesti ja tehokkaasti. Dicken otti heti toisen puoliajan alkuun nopeilla maaleilla luulot pois SIF:ltä eikä tällä kertaa menettänyt otettaan, vaan pystyi pitämään sen loppuun saakka.

Ken Sirenus oli iloinen Dickenin kasvojenpesusta tappiollisen GrIFK-ottelun jälkeen.

– Me saatiin tosi hyvä reaktio tänään joukkueena ajatellen viime peliä, ja tehtiin kokonaisuudessaan todella hyvä puolustus. ja maalivahtipeli, myös kontrat onnistuivat paljon paremmin kuin viimeksi. Olen iloinen siitä, että me pystyimme korjaamaan monta asiaa viime ottelun jäljiltä, ja se näkyi tänään kentällä.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman myönsi suoraan Dickenin paremmuuden.

– Onneksi olkoon Dickenille. Me ei tänään pystytty antamaan yhtään vastusta, ja Dicken oli selvästi parempi ja kahden pisteen arvoisia.

Parhaana pelaajana palkittu Malena Heikkinen oli esitykseen tyytyväinen.

– Hyvä ja tasainen suoritus meiltä. Otimme tänään tärkeät kaksi pistettä.

Dicken-SIF 35-18 (15-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Malena Heikkinen 9, Matilda Peitsaro 6, Jessika Gammals 4, Anna Westerlund 3, Tove Salokivi 3, Anna Lindholm 3, Emilia Valkamo 2, Ella Valkamo 2, Janica Sjöström 1, Ida Lökström 1, Anna Broman 1

SIF: Mariela Lönnqvist 5, Madeleine Lindholm 4, Natalie Jürgens 2, Sofia Joutjärvi 2, Maria Barck 2, Nora Wunsch 1, Matilda Luuppala 1, Saara Lehtola 1

Tähtipelaajat
Malena Heikkinen Dicken 3
Matilda Peitsaro Dicken 2
Ida Lökström Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Anna Westerlund 1 x 2 min, Emilia Valkamo 1 x 2 min
SIF: Maria Barck 1 x 2 min, Saara Lehtola 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Annika Helin-Pohjola

Yleisöä: 52

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk