GrIFK niukasti jatkoon Suomen Cupissa

GrIFK joutui tekemään täyden päivätyön kaataakseen BK-46:n Suomen Cupissa. Lopulta GrIFK puristi jatkoon 22-21 (9-12)-voitolla.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, kun Jannica Laukkanen ja Fanny Laaksonen pitivät GrIFK:n puolustusta kiireisinä. BK-46 piti johtoasemaa suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta ja pääsi kolmen maalin johdossa tauolle.

Toisella puoliajalla kotijoukkue kasvatti parhaimmillaan jo neljä maalin johdon Erica Gustafssonin maaliputken ansiosta, mutta sitten Johanna Hilli otti GrIFK:n reppuselkäänsä ja nosti tärkeillä maaleillaan GrIFK:n johtoon. Lopulta GrIFK pystyi puristamaan itselleen voiton ja sitä myöten jatkopaikan.

BK-46:n valmentaja Nisse Heerman antoi omilleen tunnustusta tappiosta huolimatta.

– Aivan mahtavan hyvä tsemppi tytöiltämme, oli todella hyvä joukkuepanos kaikilta. Me pelasimme joukkueena, tästä on hyvä jatkaa.

GrIFK:n käskijä Patrik Johansson oli voittoon tyytyväinen ja antoi tunnustusta myös vastustajalle.

– Sen huomasi, että tämä oli ensimmäinen pelimme kolmeen viikkoon. Tämä oli meille vaikea peli, erityisesti maalinteko oli vaikeaa, mutta olen iloinen, että saimme ratkaistua sen ja nyt olemme välierissä. Kaikki kunnia BK-46:n naisille, toivon että näemme pian SM-sarjassa.

GrIFK:n Fanny Reinikainen myönsi voiton tulleen vaikeimman kautta.

– Jännä peli, meillä oli vaikeuksia puolustuksessa ja hyökkäyksessä.

BK-46-GrIFK 21-22 (12-0)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Erica Gustafsson 7, Jannica Laukkanen 3, Nea Heerman 3, Sirja Lassinharju-Heinonen 2 (2), Fanny Laaksonen 2, Jannica Kullberg 2, Erica Kullberg 2

GrIFK: Johanna Hilli 7 (2), Carolina Rehnberg 4, Rebecca Lönnqvist 3, Louise Heinonen 3, Fanny Reinikainen 2, Sandra Laitinen 2, Mathilda Sandblom 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Erica Gustafsson 2 x 2 min, Erica Kullberg 1 x 2 min
GrIFK: Carolina Rehnberg 1 x 2 min, Fanny Reinikainen 1 x 2 min, Mathilda Sandblom 2 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Voionmaa – Jyri Björkman

Yleisöä: 163

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk