KyIF tasonmittaussarjan kärkipaikalla

Tasonmittaussarja jatkui tasaisena, kun KyIF voitti perjantaina PIF:n 26-24 (13-12).

Tasonmittaussarja on alkanut erittäin tasaisissa merkeissä. KyIF voitti ensimmäisessä pelissään BK-46:n ja voitti samalla maalierolla myös perjantaina PIF:n. BK-46 ja PIF sen sijaan pelasivat aiemmin oman pelinsä tasan. Marginaalit ovat siis hyvin pienet ja niin ne olivat Paraisillakin.

Tasonmittauskierroksesta on nyt pelattu ensimmäinen kierros ja KyIF:llä on koossa neljä pistettä ja BK-46:lla ja PIF:lle yksi.

PIF:n Ilija Kristevski oli ottelun antiin suhteellisen tyytyväinen tappiosta huolimatta.

– Tänään oli taas tiukka peli, harjoittelemme aktiivisempaa ja modernimpaa käsipalloa, mutta tänään pallo poltti käsissä. Meillä oli hieman liikaa teknisiä virheitä ja heitimme hyvistäkin paikoista ohi. Onnittelut KyIF:lle.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm oli samoilla linjoilla.

– Olen erittäin iloinen voitosta, etenkin kun meillä on runsaasti pelaajia sairastuvalla. Kaksi pistettä lämmittää ja kaikki pääsivät ainakin pelaamaan. Piffen tarjosi jälleen hyvän vastuksen.

PIF-KyIF 24-26 (12-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
PIF: Patricia Anckar 12 (4), Ella Lepola 4, Iida Maijala 3, Nelli Snellman 2, Joanna Yli-Suvanto 1, Amanda Lindström 1, Ellen Le Grand 1

KyIF: Natascha Foley 9, Jessi Laasio 6, Daniela Lindgård 3 (1), Emilia Karell 3, Milla Maristo 2, Matilda Mannila 2, Ellen Sampakoski 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: –
KyIF: Jessi Laasio 1 x 2 min, Linda Melanen 1 x 2 min, Milla Maristo 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 69

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk