BK-46 ei antanut Cocksin yllättää

BK-46 selvitti tiensä Suomen Cupissa neljän parhaan joukkoon voittamalla Cocksin 35-26 (20-16).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan tasainen ja Cocks käväisi parin maalin johdossakin jakson puolivälissä, mutta sen jälkeen ote alkoi kääntyä vierasjoukkueelle. Vahvan lopun ansiosta BK-46 sai itselleen neljän maalin turvatyynyn toiselle puoliajalle.

Toiseen erään BK-46 tuli ryminällä ja kasvatti eron nopeasti kymmeneen. Sen jälkeen se pystyi pitämään johtonsa loppuun saakka.

Cocks-valmentaja Markku Tuomi oli tappiosta huolimatta joukkueensa esitykseen tyytyväinen tappiosta huolimatta.

– Paljon oli hyvää, ajoittain saatiin erityisesti puolustus ja vastahyökkäykset hyvin toimimaan. Siihen voidaan olla ihan tosi tyytyväisiä. Kun on vastassa kovia heittäjiä, niin päästettiin heidät tänään liian lähelle heittämään, siinä me kehitytään vielä.

Gustaf Ahlroos antoi tunnustusta vastustajalle.

– Cocks teki mahtavan ottelun ja antoi kunnon haasteet. Meillä oli puolustuspäässä alussa vaikeuksia, mutta toisella puoliajalla saatiin se kuntoon.

Cocks-BK-46 26-35 (16-20)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Marija Basaric 8 (3), Vivia Rinta-Paavola 3 (1), Ella Lähteenmäki 3, Riina Sammatti 2, Evi Saarinen 2, Pihla Nikkola 2, Ella Liikala 2, Kerttu Kitinoja 2, Neea Rantanen 1, Alma Lundahl 1

BK-46: Patricia Anckar 10, Erica Gustafsson 7, Erica Kullberg 5, Johanna Degerth 4, Rebecca Anckar 3, Jannica Kullberg 2 (1), Stella Suojanen 1, Johanna Michelsson 1, Vilma Lindqvist 1, Rebecca Damén 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Marija Basaric 2 x 2 min
BK-46: Jannica Kullberg 1 x 2 min, Johanna Degerth 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Christian Fuhrer

Yleisöä: 98

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk