GrIFK selvällä voitolla välieriin

GrIFK jatkaa Suomen Cupissa voitettuaan KyIF:n selvin numeroin 35-23 (18-13).

GrIFK oli heti alusta lähtien kuskin paikalla tehden tasaisesti eroa läpi ottelun. Ensimmäisellä puoliajalla GrIFK:n johto venähti jo parhaimmillaan kahdeksaan, mutta KyIF kiri eron viiteen.

Toisen puoliajan alussa GrIFK otti luulot lopulliset pois vieden ensimmäiset kahdeksan minuuttia 7-1 ja ottelu oli sitä myötä ratkennut. Näin viime kauden cup-finalisti jahtaa pyttyjahtia välieriin.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johansonille voitto maistui.

– Mukava voitto. Mahtavaa, että pääsemme final fouriin, joka oli myös yksi kauden tavoitteista. Tehdään paljon maaleja ja kivaa, että pelaajat jotka ovat pelanneet vähemmän uskaltvat ottaa vastuuta kentällä. Ekstrakivaa myös, että Unni onnistuu hyvin tänään.

KyIF:n Viljami Kuntsi ei painanut päätään pensaaseen tappiosta huolimatta.

– Hyvin pelattiin sillä materiaalilla mitä meillä tänään oli. Ajoittain peli kulki sovitulla tavalla. Tsemppiä Granille semifinaaliin.

GrIFK-KyIF 35-23 (18-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 9 (6), Louise Heinonen 8, Mathilda Sandblom 4, Mathilda Nevala-Lehtonen 3, Sandra Laitinen 3, Fanny Reinikainen 2, Anette Rakkolainen 2, Amanda Olsson 2, Unni Laaksonen 2

KyIF: Maja Sannholm 10 (4), Daniela Lindgård 5, Ellen Sampakoski 2, Milla Maristo 2, Malena Ekman 2, Cecilia Vossi 1, Nea Kanninen 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: –
KyIF: Nea Kanninen 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 118

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk