BK-46 otti tärkeän voiton SIF:stä

BK-46 tiivisti taistelua välieräpaikasta nappaamalla kauden toisen voittonsa kaatamalla SIF:n 26-18 (17-7).

SIF oli voittanut edellisottelussaan GrIFK:n, mutta BK-46:n vieraana joukkue jäi lähtötelineisiin, kun BK-46 otti heti emännän otteen ja joukkueen puolustus oli rautaa. SIF onnistui ensimmäisen 20-minuuttisen aikana vain kolmasti maalinteossa ja samalla BK-46 oli repäissyt yhdeksän maalin johdon. Vaikka SIF sai hyökkäyspeliään toimimaan paremmin jakson viimeisellä kympillä, niin BK-46:n johto tauolle lähtiessä oli kymmenen maalia.

Toinen puoliaika oli tasaisempi, mutta ero ei kaventunut eikä BK-46:n johto ollut missään vaiheessa uhattuna. Näin ollen karjaalaiset ottivat tärkeän voiton kaventaen eron SIF:iin kolmeen pisteeseen.

BK-46:n päävalmentaja Gutte Ahlroos hehkutti omiensa pelaamista.

– Erittäin tyytyväinen ensimmäiseen puoliaikaan, Siuntio ei päässyt minnekkään. Me juostiin paljon ja Melanie oli erinomainen maalissa, Ahlroos hehkutti.

SIF:n päävalmentaja Nils-Erik Heerman oli lyhytsanainen ottelun jälkeen.

– Onneksi olkoon BK!

Parhaan pelaajan palkinnon pokannut Melanie Udd hehkutti koko joukkueen esitystä.

– Puolustus toimi erittäin hyvin. Autoimme toisiamme puolustuksessa. Tuntui helpolta olla maalissa. Tuntui hyvältä saada voitto!

BK-46-SIF 26-18 (17-7)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Johanna Degerth 6 (4), Jannica Kullberg 5, Patricia Anckar 4 (1), Stella Suojanen 3, Vilma Lindqvist 2, Fanny Laaksonen 2, Mikaela Lindqvist 1, Erica Kullberg 1, Linn Hinds 1, Rebecca Anckar 1

SIF: Maria Barck 7, Joanna Yli-Suvanto 3 (2), Nora Wunsch 3, Matilda Luuppala 2, Natalie Jürgens 1, Rebecca Jurgens 1, Nea Heerman 1

Tähtipelaajat
Melanie Udd BK-46 3
Jannica Kullberg BK-46 2
Johanna Degerth BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Erica Kullberg 1 x 2 min
SIF: Nelli Snellman 1 x 2 min, Rebecca Jurgens 1 x 2 min

Erotuomarit: Christian Fuhrer – Alexander Wessberg

Yleisöä: 167