BK-46 tarrasi kiinni välieräpaikkaan

BK-46 nappasi kauden Länsi-Uudenmaan valtikan itselleen, kun se voitti SIF:n 27-23 (14-13). Samalla BK-46 nousi neljänneksi.

BK-46 oli alusta saakka hivenen niskan päällä ja loi parhaimmillaan viiden maalin johdon. SIF sai kuitenkin ensimmäisen puoliajan viimeiselle vitoselle hyvän vaihteen päälle ja nousi maalin päähän.

Sen lähemmäs SIF ei ottelussa päässytkään. Heti toisen puoliajan alkuun BK-46 tuli vahvasti Jannica Kullbergin johdolla. Karjaalaiset kasvattivat eron jo yhdeksään ennen, ja vaikka SIF sai kurottua eroa umpeen, ei BK-46:n voitto ollut missään vaiheessa uhattuna.

Voitolla BK-46 nousi tasapisteisiin SIF:n kanssa, mutta keskinäisten otteluiden perusteella pitää hallussaan nyt neljättä sijaa. BK-46 kohtaa päätöskierroksella kotonaan HIFK:n ja SIF KyIF:n.

SIF-luotsi Nils-Erik Heerman ei peitellyt harmistustaan ottelun jälkeen.

– Todella pettynyt! Aivan liian paljon huolimattomuuksia toisessa erässä, saan onnitella BK-46:tta voitosta.

BK-46:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos nautti voitosta.

– Oli tasaväkinen ja jännittävä ottelu. Meillä oli enemmän virtaa mikä teki sen, että saimme kaksi pistettä. Myös puolustus oli hyvä.

Parhaan pelaajan palkinnon saanut Patricia Anckar kiitteli joukkueen pelaamista.

– Teimme sitä mitä olimme harjoitelleet koko viikon, annoimme pallon virrata loppuun saakka. Saimme siksi hyviä maalipaikkoja. Meillä oli hyvä fiilis ja sitten oli Mellu hyvä maalissa.

SIF-BK-46 23-27 (13-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)

SIF: Nea Puijola 7 (1), Mariela Lönnqvist 3, Maria Barck 3, Joanna Yli-Suvanto 2, Natalie Jürgens 2, Nea Heerman 2, Nora Wunsch 1, Nelli Snellman 1, Rebecca Jurgens 1, Sofia Joutjärvi 1

BK-46: Patricia Anckar 6 (1), Vilma Lindqvist 5, Jannica Kullberg 5, Rebecca Anckar 4, Johanna Degerth 3, Erica Gustafsson 2, Melanie Udd 1, Mikaela Lindqvist 1

Tähtipelaajat
Patricia Anckar BK-46 3
Melanie Udd BK-46 2
Nea Puijola SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Nelli Snellman 1 x 2 min, Nora Wunsch 1 x 2 min, Rebecca Jurgens 1 x 2 min
BK-46: –

Erotuomarit: Werneri Kivipato – Krister Illman

Yleisöä: 159

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk