Dicken taas vahva toisella puoliajalla – SIF taipui kotonaan

Kauden avausottelun tavoin Dicken osoitti vahvuutensa toisella puoliajalla. Dicken kaatoi vieraskentällä SIF:n 25-17 (10-10).

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen. Joukkueiden välinen ero kävi suurimmillaan kolmessa maalissa ja Dicken oli hieman niskan päällä. SIF:n vahva loppu nosti sen tasoihin toiselle puoliajalle lähdettäessä.

Toisen puoliajan alku sujui samoissa merkeissä, mutta ensimmäisen kympin jälkeen ote alkoi siirtyä entistä enemmän vierailijoille. Anna Westerlund osui tärkeissä paikoissa ja ero kasvoi SIF:n saavuttamattomiin. Aivan kuten ensimmäisessä ottelussa, niin Dickenin puolustus oli toisella puoliajalla rautaa. Viimeiseen 19 minuuttiin SIF sai vain kaksi maalia ja Dicken karkasi voittoon.

– Ensimmäinen erä hyvää ja tasaista, toinen erä hieman heikompaa, jossa meillä oli alussa myös musta hetki, SIF-valmentaja Nils-Erik Heerman mietiskeli ottelun jälkeen.

Dickenin valmentaja Tomas Lindström kiitteli pelaajiensa taistoa.

– Hankala alku ottelussa, olemme harjoitellet paljon ja pelaajamme olivat väsyneitä. Oli helpottavaa nähdä, että pelaajilla oli lopussa tahtoa, joka vei meidät lopussa voittoon.

Ottelun parhaana pelaajana palkittu Ilona Kosonen hehkutti joukkuetta.

-Vaikea alku, mutta kovalla tsempillä saatiin tärkeät pisteet kotiin. Olen ylpeä joukkueestamme.

SIF-Dicken 17-25 (10-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Maria Barck 4, Nora Wunsch 3 (1), Nea Puijola 3, Joanna Yli-Suvanto 2, Rebecca Jurgens 2, Nea Heerman 2, Matilda Luuppala 1

Dicken: Anna Westerlund 6 (1), Matilda Peitsaro 5 (2), Linn Wentzel 3, Daniela Hudd 3, Malena Heikkinen 3, Linnea Aula 2, Ella Valkamo 1, Ilona Kosonen 1, Jessika Gammals 1

Tähtipelaajat
Ilona Kosonen Dicken 3
Saga Narkiniemi SIF 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Maria Barck 1 x 2 min, Mariela Lönnqvist 1 x 2 min
Dicken: Anna Westerlund 1 x 2 min, Emilia Kohonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Magnus Roth

Yleisöä: 67

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk