Toinen kierros päätökseen viikonloppuna

SM-sarjan kierros saatiin viikolla käyntiin, kun Dicken voitti SIF:n. Kierroksen kaksi muuta ottelua pelataan lauantain ja sunnuntain aikana.

Lauantaina BK-46 saa vastaansa GrIFK:n. Sarjatulokas BK-46:n kauden avaus on kovin mahdollinen, kun se kohtasi avausottelussaan hallitsevan mestari Dickenin ja toisessa pelissään se saa kotikentällään viime kauden hopeajoukkue GrIFK:n. BK-46 piti Dickeniä tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta toisella helsinkiläiset karkasivat napaten lopulta selvän voiton. BK-46 osoitti kuitenkin potentiaaliaan ottelussa ja pystyvänsä haastamaan kärkijoukkueita. GrIFK oli tiukoilla KyIF:n kanssa avausottelussaan, mutta pystyi lopulta puristamaan SIF:n ohi. GrIFK lähtee jälleen ennakkosuosikkina, mutta BK-46 tulee kotikentällään antamaan tiukan vastuksen.

Kierros saadaan päätökseen sunnuntaina KyIF:n saadessa kotikentälleen HIFK:n. KyIF taipui kauden avauksessaan GrIFK:lle ja HIFK voitti SIF:n. KyIF:n Maja Sannholm osoitti olevansa tällä kaudella varteenotettava ehdokas maalikuningattareksi, kun hän heitti seitsemän maalia ollen joukkueensa ykköstykki. HIFK pelasi kauden avaukseksi ehjän ja vahvan pelin pelin SIF:iä vastaan. Kirkkonummella onkin odotettavissa mielenkiintoinen ottelu.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 8.10. 16.00 BK-46-GrIFK
Su 9.10. 16.00 KyIF-HIFK

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk