GrIFK karkasi BK-46:lta lopussa

BK-46 piti GrIFK:ta tiukoilla 45 minuuttia, mutta sen jälkeen sarjakärki karkasi voittaen lopulta 31-21 (13-11).

BK-46 tuli otteluun vahvasti ja johti peliä parhaimmillaan jo kolmella maalilla, mutta kuskin paikka vaihtui ensimmäisen puoliajan lopulla, kun GrIFK pääsi johtoon. Sen jälkeen GrIFK hallitsi peliä hienoisesti ja oli johdossa, vaikka heti toisen puoliajan alkuun BK-46 pääsi vielä kerran rinnalle.

Vielä toisen puoliajan ensimmäisen 14 minuutin jälkeen ero oli GrIFK:lle kolme maalia, mutta sen jälkeen GrIFK ratkaisi pelin. Sanda Laitisen kaksi osumaa ja Greta Wirenin kolme nopeaa peräkkäistä osumaa siivittivät GrIFK:n lopulta selvään voittoon.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johanson oli iloinen joukkueen voitosta.

– Mukavaa saada mukaan pisteitä vuoden viimeisimmästä pelistä. Alku oli tahmeaa ja meillä oli vaikeaa keksiä ratkaisuja miesvartiointiin. Mutta toisella puoliajalla pelaamme hyvin ja puolustus toimi. 31 tehtyä maalia on selvästi hyvä tulos hyökkäyspäädyssä. Hyvää joulua ja uutta vuotta!

BK-46:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos myönsi GrIFK:n paremmuuden.

– Grani oli selvästi parempi joukkue tänään. Pysyimme hyvin mukana ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauolla hämmennän liikaa ja emme sitten enää kyenneet pelata omalla taktiikalla.

Ottelun parhaana palkittun Sanda Laitisen mukaan joukkue paransi peliä ottelun edetessä.

– Vaikea ensimmäinen puoliaika ja emme saaneet peliä toimimaan, mutta paransimme hyvin toiseen puoliaikaan. Hyvä, että pidimme päät kylmänä matsin läpi.

GrIFK-BK-46 31-21 (13-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Sandra Laitinen 7, Johanna Hilli 5 (2), Louise Heinonen 5, Greta Wirén 4, Mathilda Sandblom 2, Ella Paukku 2, Amanda Olsson 2, Corinna Jensen 2, Fanny Reinikainen 1, Irina Jolkkonen 1

BK-46: Erica Kullberg 5, Patricia Anckar 5, Rebecca Anckar 3, Jannica Kullberg 2, Erica Gustafsson 2, Melanie Udd 1, Vilma Lindqvist 1, Johanna Degerth 1, Alexandra Berglund 1

Tähtipelaajat
Sandra Laitinen GrIFK 3
Louise Heinonen GrIFK 2
Erica Kullberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Louise Heinonen 1 x 2 min, Sandra Laitinen 2 x 2 min
BK-46: Jannica Kullberg 1 x 2 min, Johanna Degerth 1 x 2 min

Erotuomarit: Alexander Wessberg – Christian Fuhrer

Yleisöä: 187

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk