Vuoden viimeiset pelit lauantaina

SM-sarjassa pelataan pitkästä aikaa täysi kierros saman päivän aikana, kun kaikki kuusi joukkuetta ovat tositoimissa lauantaina.

Kaikki joukkueet ovat saaneet toisen kolmanneksen käynnistettyä ja pelit jatkuvat lauantaina. Samalla kyseessä ovat vuoden 2023 viimeiset ottelut. GrIFK ja Dicken pitävät yhdessä sarjan kärkipaikkaa hallussaan, kun taas KyIF on vielä tämän kauden osalta pisteittä.

Sarjakärki GrIFK saa kotikentälleen BK-46:n. BK-46 hävisi keskiviikkona Dickenille selvin numeroin, mutta BK-46 on muuten onnistunut pitämään kärkijoukkueita tiukoilla. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK onnistui hakemaan Karjaalta niukan kahden maalin voiton. GrIFK:n tekeminen on ollut tällä kaudella vahvaa, sillä se on hävinnyt ainoastaan Dickenille. BK-46:lla on sitä vastoin yksi voitto taskussaan, mutta eväitä on ollut parempaankin, sillä kolme sen tappioista on tullut kahden maalin erolla. Vain Dicken on ollut sille hankala siinä mielessä, ettei se ole pystynyt kunnolla haastamaan.

HIFK emännöi lauantaina vielä pisteittä olevaa KyIF:ssä. HIFK hävisi hieman yllättäen viime viikonloppuuna SIF:lle, ja on nyt takaa-ajajan asemassa kärkikaksikkoon nähden. Kolmesta edellispelistään HIFK on hävinnyt kaksi ja voitto KyIF:stä olisi tärkeä, sillä vuoden 2023 ensimmäisenä pelinä siintää Dickenin kohtaaminen.

KyIF pelasi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa tällä kaudella Sebastian Aarnion alaisuudessa, mutta vielä ei kurssi joukkueella kääntynyt, kun GrIFK haki Kirkkonummelta selvän voiton. KyIF on pystynyt haastamaan vastustajiaan kauden aikana, mutta lopullinen silaus on vielä puuttunut, joka avaisi voittotilin.

Dicken pääsee kolmen peräkkäisen vierasottelun jälkeen Pirkkolan parketille, kun SIF matkaa vierailulle. Dickenin vieraskiertue oli menestyksekäs, kun samalla kaatuivat KyIF, GrIFK sekä BK-46. Dickenin edellisestä kotipelistä SM-sarjassa on ehtinyt kulua jo lähes kaksi kuukautta, joten Dicken hakee kotiyleisölleen hyvää joululahjaa vuoden viimeisen ottelun kunniaksi.

SIF sen sijaan lähtee haastamaan Dickeniä makoisan HIFK-voiton siivittämänä. SIF pääsee otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä alla on kolme peräkkäistä voittoa. Samalla se on vankistanut asemaansa neljän parhaan joukossa ja hengittää HIFK:n niskaan. Voitolla lauantaina se nousisi tosissaan haastamaan sarjan kärkijoukkueita. Ottelu aloittaa SIF:lle melkoisen vierasputken, sillä se pelaa peräti viisi seuraavaa otteluaan vieraskentällä.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 13.30 GrIFK-BK-46
Kello 13.45 HIFK-KyIF
Kello 16.00 Dicken-SIF

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk