Kohti kautta: GrIFK

GrIFK raivasi tiensä viime vuonna sekä SM-sarjan että Suomen Cupin finaaliin, mutta taipui molemmissa Dickenille. Täksi kaudeksi joukkue yrittää kirkastaa hopeiset kultaisiksi.

GrIFK:n pitkäaikainen avainpelaaja Carolina Rehnberg jätti pelikentät viime kauden päätteeksi, mutta löytyy edelleen joukkueen taustoista. Kapteeni Johanna Hillin mukaan Rehnbergin jättämä aukko paikataan yhteisvoimin.

– Tietenkin koko joukkue, meillähän on paljon nuoria pelaajia, mutta heillähän on nyt enemmän kokemusta kuin viime kaudella. Sitten saimme Ella Paukun KyIF:stä mukaan ja hän pelaa keskiysinä ja varmaan aika hyvin ottaa sen Carolinan paikan. Tietenkin hän tarvitsee siihen tsemppiä ja apua, Hilli painottaa.

Viime kaudella GrIFK nousi haastamaan sekä Dickeniä että HIFK:ta. Tällä kaudella GrIFK haluaa mennä heistä ohi.

– Tavoite on kyllä finaalipaikka ja Suomen Cupin finaali ja toivottavasti se parempi mitali. Nyt koko joukkueella on vuoden kokemus näistä kovista peleistä, ja sillä me varmasti pääsemme jo pidemmälle. Olemme valmiimpia kuin viime kaudella.

Kuten monella muulla joukkueella, niin tasaisuus on myös GrIFK:n akilleenkantapää. Hilli toivoo siihen täksi kaudeksi muutosta.

– Viime kaudella muun muassa hävisimme KyIF:lle kaksi kertaa ja pelasimme vähän huonompia otteluita eikä sellaisia saisi tulla. Tavoitteena on, että kaikki pelit ovat valmistautumista finaalipaikkaa varten.

GrIFK:n kausi käynnistyy lauantaina, kun KyIF vierailee Kauniaisissa. Ottelu alkaa kello 13.30.

GrIFK:
Kaudella 2021-22: Voitti hopeaa SM-sarjassa ja Suomen Cupissa.

Tulleet pelaajat:
Ella Paukku (KyIF)
Alexandra Olsson (HIFK)
Irina Jolkkonen (GrIFK Young Ladies)

Lähteneet pelaajat:
Fredrika af Hällström (lopettanut)
Rebecca Lönnqvist (lopettanut)
Matilda Ohvo (lopettanut)
Carolina Rehnberg (lopettanut)
Cecilia Schalin (lopettanut)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk