Loput neljä joukkuetta pääsevät irti lauantaina

 

SM-sarjan kausi saatiin käyntiin keskiviikkona Dickenin ja BK-46:n ottelulla. Loput neljä joukkuetta avaa kautensa lauantaina.

Viime kauden hopeajoukkue GrIFK hakee tälle kaudella kirkastusta mitaliin ja sillä on siihen olemassa kaikki eväät. KyIF:n rakennusprosessi näytti jo viime kaudella tuottavan hedelmää, mutta tällä kaudella kehitystyön satoa toivotaan jo pääsevän korjaamaan.

Viime kaudella KyIF jäi niukasti ulos välieristä, joten sen tähtäin on neljän joukossa. Avausottelu GrIFK:ta vastaan toimii hyvänä mittarina molemmille joukkueilla alkukauden iskukyvystä.

Lauantain toisessa kohtaamisessa nähdään viime kauden pronssipelin uusinta, kun HIFK saa kotikentälleen SIF:n. SIF selvitti tiensä hienosti neljän parhaan joukkoon, mutta sen jälkeen sen eväskori oli tyhjä eikä se pystynyt kunnolla haastamaan Dickeniä välierissä tai HIFK:ta pronssipelissä. SIF on ennakkoon viime kautta vahvempi, kun taas HIFK on nuorentunut ja lähtökohtaisesti hieman heikentynyt. Joukkueiden välinen avausottelu antaakin mielenkiintoista osviittaa tämän kauden voimasuhteista.

– Olemme erittäin innoissamme mitä tuleman pitää, ja iloitsemme jo avauskohtaamisesta Sjundeå IF:ää vastaan, HIFK:n päävalmentaja Nils Kühr hehkuttaa seuran sivuilla.

SM-sarjan ottelut:
La 24.9. 13.30 GrIFK-KyIF
La 24.9. 13.45 HIFK-SIF

Solidsport esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk