Panokset huipussaan viikonloppuna

SM-sarjan runkosarjan toiseksi viimeinen kierros pelataan lauantain ja sunnuntain aikana. Otteluissa löytyy rutkasti panosta.

Lauantai alkaa HIFK:n ja GrIFK:n huippukohtaamisella. Ottelun lähtöasetelma on sikäli selkeä, että HIFK tarvitsee ottelusta voiton taistellakseen vielä vähintään runkosarjan kotiedusta. Se on kolme pistettä GrIFK:ta perässä ja Dickeniin eroa on neljä. Runkosarjan voittoa ajatellen HIFK:n on toivottava Dickenin kompurointia jäljellä olevissa otteluissa ja toisaalta HIFK:n on voitettava omansa. Voittamalla GrIFK:n se pitäisi elossa mahdollisuutensa kakkospaikkaan.

GrIFK hengittää edelleen Dickenin niskaan pisteen päässä ja runkosarjan voitto on edelleen sen omissa käsissä, sillä GrIFK ja Dicken kohtaavat päätöskierroksella. GrIFK:n on kuitenkin voitettava, sillä tasapisteisiin päädyttäessä Dicken on edellä keskinäisen vertailun vuoksi. Panokset ovatkin Urheilutalolla huipussaan lauantaina.

Panoksia piisaa myös lauantain toisessa ottelussa, kun SIF kohtaa BK-46:n Länsi-Uudenmaan derbyssä. SIF pitää neljättä sijaa hallussaan, mutta BK-46 on vain kahden pisteen päässä. Molemmat ovat voittaneet yhden keskinäisen kohtaamisen tällä kaudella, joten tasapelikään ei välttämättä riitä SIF:lle, mikäli BK-46 voittaa omassa päätösottelussaan HIFK:n ja SIF häviää KyIF:lle. Keskinäisten otteluiden maaliero on tällä hetkellä BK-46:n eduksi.

Kierros paketoidaan sunnuntaina, kun sarjataulukon ääripäät kohtaavat KyIF:n emännöidessä Dickeniä. KyIF hakee kauden avausvoittoaan ja varmaa on, ettei Dicken sitä tule ilmaiseksi antamaan, sillä helsinkiläisillä on panoksena runkosarjan voitto. Dicken saattaa varmistaa runkosarjan ykköspaikan riippuen GrIFK-HIFK-ottelun lauantaisesta lopputuloksesta. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa KyIF piti Dickenin kotikentällään tiukoilla ja hävisi vain neljällä maalilla tiukan taistelun jälkeen. Yllätyspotentiaalia siis löytyy.

SM-sarjan kierroksen ottelut:
La 18.3. kello 16.00 GrIFK-HIFK
La 18.3. kello 18.15 SIF-BK-46
Su 19.3. kello 16.00 KyIF-Dicken

HandisTV näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. HandisTV:n pariin pääset täältä.

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk