Suomen Cup huipentuu viikonloppuna

Käsipallon naisten Suomen Cup huipentuu viikonloppuna Pirkkolassa. Välierät pelataan perjantaina ja lauantaina edessä on finaali.

Dicken ja HIFK ovat dominoineet Suomen Cupia viimeisen vuosikymmenen ajan, sillä kymmenestä edellismestaruudesta kuusi on mennyt HIFK:lle ja neljä Dickenille. Rintaman rikkoi SIF, joka vuonna 2012 pääsi tuulettamaan cupin voittoa kaataessaan finaalissa HIFK:n. Molemmat joukkueet ovat jahtaamassa cup-mestaruutta myös tänä vuonna.

Final4-viikonloppu starttaa heti viime kauden finaalilla, kun Dicken ja GrIFK iskevät yhteen. Dicken nappasi viime kaudella cup-mestaruuden, joten GrIFK:lla on viime kauden finaalista hampaankolossa.

Lähtökohdat finaalille ovat kutkuttavat, sillä Dicken ja GrIFK johtavat myös SM-sarjaa tasapistein. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella SM-sarjassa, jolloin Dicken nappasi vieraskentällä niukan kahden maalin voiton.

Heti perään pelataan toinen välierä, jossa iskevät yhteen BK-46 ja HIFK. Vaikka SM-sarjan sarjataulukkoa katsellessa ottelun ennakkoasetelmat ovat selvät, niin cupissa kaikki mahdollista. Joukkueiden ainoassa kohtaamisessa SM-sarjassa BK-46 oli lähellä yllätystä, mutta HIFK puristi kahden maalin voiton.

Suomen Cupin Final4-lopputurnaus:
Pe 27.1. kello 18.00 Dicken-GrIFK
Pe 27.1. kello 20.15 BK-46-HIFK
La 28.1. kello 17.00 Finaali

HandisTV näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. HandisTV:n pariin pääset täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk