Dicken vei hyytävän trillerin

Peli päättyi täpötäyteen pakatussa Pirkkolan palloiluhallissa maalein 28-27 (12-16).

Helsinkiläisillä on nyt kolme ottelupalloa ja ensimmäinen katkaisun paikka sarjalle on jo keskiviikkona Kauniaisissa.

– Voitimme, koska halusimme voittaa, tahdonvoimalla, kommentoi pelin parhaaksi valittu Dickenin maalivahti Emma-Lotta Nordström.

Molempien joukkueiden kannattajia oli saapunut lehtereille sankoin joukoin (422 katsojaa) ja kaikki saivat nauttia parhaasta mahdollisesta urheiluviihteestä. Peli aaltoili puolin ja toisin, GrIFK:n johto oli parhaimmillaan jo kuusi osumaa ensimmäisellä jaksolla. Ennen taukoa Dicken paransi otteitaan hieman ja sai kurottua eron neljään osumaan.

– Aloitimme ottelun hyvin, mutta emme tehneet toisella puoliskolla niin kuin piti ja Dicken meni ohi. Dicken tsemppasi hyvin, mutta huomenna on jälleen uusi peli, GrIFK:n valmentaja Birgitta Lindholm mietti.

Toisen jakson ensimmäisen kympin aikana Dicken sai pelin tasoihin ja kävi jo johdossakin, kunnes GrIFK kasasi rivinsä vielä kertaalleen. Lopulta vaikutti kuitenkin siltä, että Dicken-pelaajien kuntopohja kesti paremmin ja joukkue meni väkisin lopussa ohi. Moneen vuoteen ei Dicken ole voittanut GrIFK:ta ennen tämän  kevään semifinaaleja. Nyt voittoja on jo kaksi.

– GrIFK tuli tänään peliin paremmin kuin viime viikolla. Nämä pelit on kahden tasaväkisen joukkueen hienoja taisteluita ja varmasti yleisöön meneviä. Grani antoi meille 3 ottelupalloa, mutta tulevat huomenna varmasti niin kovaa, kuin mahdollista, Jani Vaskola totesi.

Varmaa on ainakin se, että paineet ovat nyt Kauniaisissa ja sekä Dickenin pelaajat että valmennusjohto voi nukkua yönsä levollisemmin kuin virkasisaret ja veljet vastustajan leirissä.

Maalintekijät

Dicken: Carolina Böckelman 6, Alexandra Ahlroth 5, Anna Lindahl 5, Annika Näräkkä 4, Pernilla Karlsson 3, Jessika Gammals 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 2, Anna Lindholm 1

 

GrIFK: Johanna Hilli 7, Betina Lillqvist 5, Julia Lindblom 4, Martina Genberg 4, Carolina Rehnberg 2, Sonja Heinonen 2, Emma Selin 1, Christina Rehnberg 1, Ida Martin 1 

Emma-Lotta Nordström

Emma-Lotta Nordström

 

LähiTapiola Tähdet

***        Emma-Lotta Nordström, Dicken

**         Johanna Hilli, GrIFK

*           Alexandra Ahlroth, Dicken

 

 

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk