GrIFK kavensi välieräsarjaa kotivoitolla

Tasaisissa merkeissä käyty peli päättyi maalein 25-22 (12-12).

-Olimme päättäneet voittaa tänään. Hyvin meni, GrIFK:n maalivahti Bianca Eklundh sanoi pelin jälkeen.

Veitsi kurkulla pelannut kotijoukkue onnistui puolustuspelaamisessaan keskiviikkona paremmin kuin aiemmissa kohtaamisissa. Vastaavasti Dickenin hyökkäys takkusi ja Grani onnistui katkaisemaan Dickenin voittoputken, joka oli venynyt jo yhdentoista ottelun mittaiseksi.

– Tänään pelasimme välieräsarjassa ensimmäistä kertaa ehjät 60 minuuttia, ja pystyimme kääntämään viimeiset 10 min meidän voitoksi. Puolustus oli hyvä läpi koko ottelun, Birgitta Lindholm kehui omiaan.

Pienet marginaalit kääntyivät tällä kertaa kotijoukkueen eduksi.

– Meidän heitoista tänään 22 palloa meni maalin ja 47 kilpistyi Biancaan, tai painui ohi. Grani pelasi samaa peliä kuin kahdessa viimeisessä ottelussa. Meillä ei hyökkäyspää toiminut tänään, Jani Vaskola summasi.

Dickenillä on edelleen johto otteluvoitoin 2-1 ja seuraava sauma sarjan katkaisemiseksi on perjantaina kotikentällä.

Maalintekijät

GrIFK: Martina Genberg 4, Betina Lillqvist 4, Emma Selin 4, Carolina Rehnberg 4, Johanna Hilli 3, Christina Rehnberg 2, Ida Martin 2, Ina Ahlroos 1, Julia Lindblom 1.
Dicken: Anna Lindahl 4, Annika Näräkkä 4, Pernilla Karlsson 3, Pia-Stina Pitkäjärvi 3, Alexandra Ahlroth 3, Jessika Gammals 3, Carolina Böckelman 2
LähiTapiola Tähdet
*** Bianca Eklundh, GrIFK
** Carolina Rehnberg, GrIFK
* Emma Selin, GrIFK

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk