ÅIFK haastamaan Dickenia

Lauantain SM-sarjakierroksen viimeinen ottelu Dicken – ÅIFK vihelletään käyntiin Pirkkolassa pian aiemmin päivällä pelattavan Sparta – Atlaksen jälkeen eli kello 16.15. Vastakkain ottelussa ovat siis sarjataulukon kakkonen Dicken ja maalieron myötä jumbosijalla oleva ÅIFK.

Dicken kärsi kauden avauskierroksella niukan tappion SIF:lle, mutta on sen jälkeen nakutellut pelkkiä voittoja. ÅIFK:lla on voittosarakkeessaan puolestaan toistaiseksi vain yksi merkintä, kun KyIF kaatui lokakuun lopulla Kirkkonummella.

Dickenille kyseessä on myös paluu kotiyleisön eteen sikäli, että edellisen sarjaottelun kotonaan joukkue pelasi niinkin kauan kuin kaksi kuukautta sitten. Toki cupin välierän Dicken urakoi kotihallissaan välissä.

Hiukan tasoitusta Dicken joutuu antamaan, sillä edellisessä kohtaamisessa kahdeksan maalia ÅIFK:n verkkoon latonut Annika Näräkkä on seuran verkkosivujen mukaan lauantain ottelusta sivussa.

Edelliskierroksella Dicken takoi vakuuttavan 12 maalin kärkipään kamppailussa SIF:n vieraana ja ÅIFK puolestaan kärsi kotonaan seitsemän maalin tappion Spartalle.

Joukkueita erottaa sarjataulukossa useampi pykälä ja piste. Maalierot ovat kaksikolla hyvin samankaltaiset, mutta numerot ovat eri päin. Dickenillä tehtyjä maaleja on 235 ja ÅIFK:lla päästettyjä 239. Dicken puolestaan on päästänyt 152 osumaa ja ÅIFK tehnyt 151.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk