Länsi-Uudenmaan derby lauantaina

Sarjataulukossa perättäisillä sijoilla – tosin viiden pisteen erottamana – majailevat BK-46 ja SIF kohtaavat lauantaina SISU Arenalla, kun ohjelmassa on kauden toinen SM-sarjan Länsi-Uudenmaan paikalliskamppailu.

Valtikka on ainakin lauantaihin saakka SIF:n hallussa, sillä piste-eron lisäksi kauden ensimmäinen kohtaaminen syyskuussa päättyi siuntiolaisten voittoon maalein 33-28. Joukkueet kohtasivat myös Suomen Cupin välierässä marraskuussa ja tuolloin Pirkkolassa SIF:n voittolukemat olivat selvät 35-20.

BK-46 pääsee otteluun kuitenkin hyvistä lähtökohdista, sillä alla on kaksi perättäistä voittoa, kun sekä Atlas että KyIF taipuivat vieraskentällä. SIF:lla on alla selkeä tappio Dickenille, mutta sitä ennen joukkue seilasi neljän ottelun voittoputkessa.

Tilastollisesti joukkueitten ero ei kovin suuri, mutta kuitenkin selkeä. SIF on sekä tehnyt 13 maalia karjaalaisia enemmän että päästänyt 13 maalia vähemmän. Yksittäisistä pelaajista maalintekijöinä esille nousevat marraskuun Tähtipelaajatittelin vienyt BK-46:n Pamela Degerman, joka on paukuttanut jo 66 maalia sekä SIF:n Linda Olin, jolla osumia on koossa 57 kappaletta.

Ottelu Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk