ÅIFK saa Spartan vieraakseen

SM-sarjan jumbosijalla majaileva ÅIFK pyrkii ylöspäin sarjataulukossa keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu Sparta, jolla puolestaan on voitolla mahdollisuus kohentaa asemiaan kahdella pykälällä neljänneksi saakka.

Joukkueilla on tuntumaa toisistaan kauden avauskierrokselta reilun kahden kuukauden takaa, kun Sparta otti kauden avauspisteensä kaatamalla turkulaiset kotonaan maalein 22-14. Perään Sparta otti heti toisen voittonsa, mutta sen jälkeen täyttä pistepottia ei tullut. ÅIFK puolestaan sai pistetilinsä auki kaatamalla KyIF:n vieraissa, mutta kaksi edellistä ottelua on tuonut jälleen tappiot.

Kotijoukkueen puolustus on ollut hiukan vieraita tiiviimpi kauden ensimmäisellä kierroksella, mutta maalinteossa Sparta on ollut huomattavasti tehokkaampi. Spartan ykköstykit Inka Jäntti (51 maalia) ja Sirja Lassinharju (48) Sara Jäntin (28) säestämän ovat kolmistaan tehneet enemmän maaleja kuin koko ÅIFK.n joukkue. Turkulaisten selkeästi paras maalintekijä on toistaiseksi ollut 36 maalia paukuttanut Anna Harri.

Ottelu Turussa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk