Atlas ja BK-46 hakevat lisäpisteitä Myyrmäen käsipalloviikonlopussa

Atlaksen miehet pelaavat lauantaina yleisölle avoimen SM-liigaottelun Energia Areenalla ja Myyrmäessä vilisee käsipalloilijoita muutenkin 21. Aktia Vantaa Cupin merkeissä. Jo perjantaina pelataan Myyrmäessä kuitenkin myös huippukäsipalloa naisten SM-sarjan merkeissä, kun Atlas emännöi BK-46:tta.

Joukkueet lähtevät kamppailuun vain pisteen erottaessa kaksikkoa sarjataulukossa BK-46:n eduksi. Alla Atlaksella ja BK:lla on kuitenkin melkoisen erilaiset ottelut. Atlas avasi kauden pistetilinsä viime viikonloppuna ÅIFK:n vieraana, kun BK puolestaan oli täysin vailla mahdollisuuksia sarjakärki HIFK:n kyydissä ja joutui nöyrtymään tappioon maalein 17-41.

Atlas on toistaiseksi onnistunut maalinteossa vain hiukan alle 20 tehdyn maalin ottelukohtaisella keskiarvolla ja tehtyjä maaleja on koossa peräti 40 vähemmän kuin vierailla. Toisaalta vantaalaisten puolustus on pitänyt tähän saakka karjaalaisia paremmin.

Vierailija BK-46:n ykköstykkinä alkukaudella on häärinyt Pamela Degerman, joka on heittänyt jo peräti 47 maalia. Atlaksen tehopelaaja on ollut Anna Jauhiainen 38 osumallaan. Kumpikin on viimeistellyt miltei kolmanneksen joukkueensa maaleista tähän saakka, joten kaksikon merkitystä joukkueilleen ei voi lainkaan aliarvioida.

Todellinen käsipalloviikonloppu on edessä Myyrmäessä. Naisten SM-sarjaottelu Atlas – BK-46 alkaa perjantaina kello 19.00 ja miesten SM-liigan ottelu Atlas – ÅIFK samalla kellonlyömällä lauantaina. Viikonlopun ohjelmansa Vantaalla voi siis rakentaa kahden tärkeän ja ennakkoon tasaisen pääsarjaottelun mukaan.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk