HIFK emännöi Spartaa lauantaina

HIFK:lla on Dickenin viikolla kärsimän tappion myötä mahdollisuus venyttää ero sarjataulukon kärjessä jälleen neljän pisteeseen, kun Helsingin Urheilutalolle saapuu lauantaina vieraisille sarjataulukossa viimeistä edelliselle sijalla alkuvuoden aikana pudonnut Sparta.

HIFK kuittasi Dicken-tappionsa hakemalla selkeän vierasvoiton ÅIFK:sta, vaikka turkulaiset saivatkin HIFK-hyökkäyksen pidettyä suhteellisen hyvin kurissa. Sparta puolestaan oli jo etenemässä selvään voittoon BK-46:sta, mutta peli katosi täysin toisella jaksolla ja sitä myötä myös pisteet karkasivat käsistä.

Spartan alkuvuosi on ollut kaikkineen mollivoittoinen, sillä pisteet ovat irronneet vain hännänhuippu ÅIFK:lta. BK-ottelu osoitti joukkueen parhaimmillaan pystyvän kuitenkin hyvään peliin ja sitä vaaditaan nyt koko 60-minuuttinen, mikäli HIFK:ta aiotaan horjuttaa.

Vastaava ottelu lokakuussa päättyi HIFK:n selvään 40-26-voittoon ja tammikuun alussa Pirkkolassa lukemat olivat tähtirintojen hyväksi miltei yhtä selkeästi 29-38.

HIFK:n ykköstykki Linda Cainberg on ollut viime ottelut sivussa. Spartalta puolestaan Sirja Lassinharju puhkaisi neljäntenä pelaajana tällä kaudella 100 maalin rajan ja Sara Jäntti (94 maalia) metsästää samaa rajapyykkiä lauantaina.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk