Jatkuuko HIFK:n voittoputki KyIF:a vastaan?

Seitsemän ottelua ja seitsemän voittoa maalieron näyttäessä huikeaa 123 plus-maalia – HIFK:n alkukausi on ollut vakuuttava ja joukkue lähtee jatkamaan komeaa putkeaan lauantaina, kun Helsingin urheilutalolle saapuu vieraaksi sarjataulukossa kuudennella sijalla oleva KyIF.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessaan Kirkkonummella syyskuun lopulla KyIF ja HIFK päätyivät loppulukemiin 25-34, joten voittajasta ei varsinaisesti jäänyt tuolloin epäselvyyttä. KyIF voi tilastoista ammentaa kuitenkin uskoa lauantain kohtaamista ajatellen.

Tuo yhdeksän maalin voittomarginaali on nimittäin HIFK:n pienin alkukaudella. Lisäksi 34 päästettyä maalia HIFK:ta vastaan ovat maltillisemmasta päästä ja asettuvat arvoonsa kun katsoo HIFK:n kolmen edellisen ottelun maalimääriä: 40, 41 ja 43.

KyIF:n puolustus on kuitenkin kokonaisuutena päästänyt eniten maaleja alkukaudella ja viimeksi BK-46:tta vastaan tuloksena oli selkeä 24-37 -tappio. Puolustuksen pitääkin toimia nyt täysin toiseen malliin, jos vieraat aikovat kapuloita HIFK:n rattaisiin iskeä.

HIFK:n ykköstykki on ollut 66 maalia mättänyt Linda Cainberg, mutta tehoja löytyy muiltakin kuten Kathlen Axin viimeksi Atlaksen verkkoon heittämät 13 hyvänä esimerkkinä kertovat. KyIF:ssä Maria Jukola (46) ja Susanna Kaivola (40) ovat olleet alkukauden maalitykit.

Ottelu alkaa lauantaina kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk