SIF piti Länsi-Uusimaan valtikan hallussaan

SIF voitti lauantaina toistamiseen paikallisvastustajansa BK-46:n tämän kauden SM-sarjassa. Voitto SISU Arenalla kirjattiin neljän maalin marginaalin turvin, mutta ilmaiseksi pisteet eivät Siuntioon lähteneet. Peräti 12 maalia takonut Linda Olin kuitenkin oli ratkaiseva ero joukkueitten välillä.

Ottelu alkoi BK-46:n hienoisella hallinnalla, mutta 20 minuutin jälkeen oltiin edelleen tasalukemissa ja sen jälkeen SIF teki kolmen maalin pesäeron taukoon mennessä.

Toisella puoliajalla BK käväisi kertaalleen kahden maalin tuntumassa, mutta pääsääntöisesti ero pyöri 4-5 maalissa ja ote voitosta oli näin koko ajan siuntiolaisilla, vaikka ratkenneeksi ottelua ei saattanut kutsua ennen kuin päätösminuuteilla.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt ei voitosta huolimatta kovin korkealle omiensa esitystä arvostanut.

– Ainoa positiivinen asia on kaksi pistettä. Nyt huomattiin kyllä, että meillä ei ole ollut ottelua vähään aikaan. Puolustus oli jokseenkin ok, mutta hyökkäyspelimme oli kovin seisovaa.

Linda Olin heitti yksin miltei puolet SIF:n maaleista ja vei Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin.

– Oli meiltä yskivä ottelu. Emme oikein koskaan heränneet. Kaksikymmentäyksi päästettyä maali on ok, mutta hyökkäyspäässä meillä oli likaa kiirettä. Olisi pitänyt olla enemmän kärsivällisyyttä, Olin analysoi.

BK-46:n valmentaja Gustaf Ahlroos jäi harmittelemaan paria ”kuivaa kautta” ottelun aikana.

– Ajoittain taistelimme hyvin mutta se ei riittänyt. Molemmilla puoliajoilla meillä oli kuuden minuutin jakso jolloin me emme saaneet maalia. Tämä ei vaan yksikertaisesti riitä, Ahlroos sanoi.

BK-46 – SIF 22 – 26 (9 – 12)

Yleisömäärä: 107

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 5, Sofia Silen 2, Yvonne Westerholm 6, Madeleine Kihlstedt 1, Heidi Sjöberg 1, Ina Ahlroos 4, Josefin Aaltonen 2, Elin Sjölund 1,
SIF: Pernilla Karlsson 4, Linda Olin 12, Emmi Perovuo 3, Anni Joensuu 2, Madeleine Lindholm 2, Carolina Rehnberg 1, Jannica Tallqvist 2

Ottelun LähiTapiolatähdet:
3 Linda Olin (SIF)
2 Sara Pollesello (BK-46)
1 Charlotta Roos (SIF)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk