Dicken saa BK-46:n vieraakseen keskiviikkona

SM-sarjan lokakuu alkaa keskiviikkona kahdella ottelulla, jotka pelataan peräjälkeen Pirkkolassa. Ensimmäisessä ottelussa Dicken saa vieraakseen kauden kahdella niukalla tappiolla aloittaneen BK-46:n.

Dicken aloitti kautensa vahvasti kukistamalla paikallisvastustaja Spartan selkein lukemin ja osoitti heti olevansa jälleen valmis taistelemaan sarjataulukon kärkisijoituksista. Päävalmentaja Jani Vaskola oli syystä tyytyväinen kauden avaukseen ja hyvä merkki oli myös se, että maalintekovastuu jakautui tasaisesti leveälle rintamalle.

BK-46:n alkukausi on sujunut hiukan erilaisissa merkeissä. Sekä Atlasta että paikalliskamppailussa SIF:aa vastaan tuloksena on ollut niukka tappio, vaikka karjaalaiset olivat molemmissa kamppailuissa pitkään mukana taistelemassa voitosta.

Päävalmentaja Risto Puputti on saanut BK:n puolustuspelin toimimaan hyvin heti kauden alussa, mutta hyökkäyksessä materiaalin kapeus on näkynyt. Pamela Degerman tekee enemmän kuin oman osuutensa, mutta taustatukea tulee niukalti. Degerman on takonut jo hurjat 23 maalia, mutta huolestuttavaa on, että muu joukkue yhteensä on jäänyt 17 osumaan.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk