HIFK ja Dicken päättävät runkosarjan huippukamppailuun

HIFK ja Dicken lähtevät keskiviikkoiseen runkosarjan päätöskohtaamiseen sijoilta yksi ja kolme vain pisteen erottaessa kaksikkoa toisistaan.

Dicken on käytännössä pakkovoiton edessä mikäli mielii kahden parhaan joukkoon ja suoraan välieriin. Pudotuspelejä ei sen myötä ole vielä enempiä mietitty.

– Keskiviikon peli ratkaisee sen suhteen paljon, joten vaikea sanoa, päävalmentaja Jani Vaskola totesi Dickenin verkkosivujen haastattelussa edellisen ÅIFK-voiton jälkeen.

– Jos joudumme puolivälieriin, vastaan tulee Karjaa ja sitten keskitytään siihen. Jos pääsemme suoraan välieriin, vastustajaa on mahdoton ennakoida. Oma peli etenkin puolustuspäässä pitää joka tapauksessa saada hyvään kuntoon.

HIFK tarrasi runkosarjan voittoon kaatamalla viikonloppuna vieraissa SIF:n. Tasapelikin riittää varmistamaan runkosarjan voiton, mutta tappio uhkaa pudottaa puolestaan HIFK:n kolmanneksi ja puolivälieriin.

Kumpikin on voittanut sarjapeleissä toisensa kertaalleen, joten sikäli puntit ovat tasan. Keskinäisillä otteluilla ei sijoitusten suhteen ole kaksikon kesken sikäli kuitenkaan merkitystä, että tasapisteisiin joukkueet eivät voi päätyä.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.30 ja se päättää samalla kauden 2014-15 runkosarjan illan kahden muun ottelun alettua jo aiemmalla kellonlyömällä.

Lue lisää kärjen asetelmista täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk