HIFK ja SIF kärkipään kamppailussa sunnuntaina

SM-sarjassa pelataan sunnuntaina vain yksi ottelu, mutta siinä panoksia sitten riittääkin, kun sarjataulukon kakkonen ja kolmonen HIFK ja SIF kohtaavat Helsingin Urheilutalolla.

Kärkikolmikko sarjataulukossa tiivistyi entisestään, kun SIF aiheutti vuoden alkajaisiksi Dickenille kauden ensimmäisen sarjatappion. Dickenin tavoin HIFK on kärsinyt vain yhden tappion, kun siuntiolaisilla on tappiosarakkeessa kaksi merkintää.

HIFK avasi uuden vuoden puolestaan suorastaan murskaavalla voitolla Atlaksesta, mutta nyt joukkue tuskin pääsee yhtä helpolla. Dicken-voitto nosti takuulla lisäksi SIF:n itseluottamusta entisestään.

– Joulutauko tuli meille sopivasti. Saimme aikaa ajatella jotain muutakin kuin käsipalloa. Hyvältä näytti [Dicken-ottelussa], SIF-luotsi Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandin mukaan.

Joukkueet kohtasivat marraskuun alussa Siuntiossa ja HIFK vei tuolloin voiton maalein 27-22.

Suurin ero kaksikon välillä on ollut maalinteossa. HIFK on tehnyt Linda Cainbergin johdolla alkukauden kymmenessä ottelussa 60 maalia enemmän kuin SIF. Siuntiolaisten puolustus maalivahti Charlotta Roos viimeisenä lukkonaan sen sijaan on ollut jopa hiukan HIFK:n vastaavaa tiiviimpi.

Ottelu sunnuntaina alkaa kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk