Dicken ratkaisi vasta lopussa ÅIFK:ta vastaan

ÅIFK pani Dickenin todella lujille lauantaisessa SM-sarjan kohtaamisessa Pirkkolassa. Turkulaiset taipuivat lopulta vasta loppuminuuteilla.

Ottelu eteni Dickenin hienoisessa hallinnassa, kunnes avausjakson puolivälin jälkeen emännät alkoivat repiä hiukan lisää kaulaa. Varsinaisesti karkaamaan Dicken ei kuitenkaan päässyt ja tauon viettoon Pirkkolassa mentiin kotijoukkueen neljän maalin johdossa.

Toiselle jaksolla vierasjoukkue ÅIFK tuli uudella vaihteella ja ottelu ei ehtinyt vanheta kymmentäkään minuuttia, kun turkulaiset olivat nousseet tasoihin. Dicken meni uudestaan kolmen maalin johtoon, mutta ÅIFK puristi jälleen rinnalle. Viimeiset seitsemän minuuttia menivät kuitenkin Dickenin tahdissa ja pisteet jäivät näin kotijoukkueelle.

Voitto katkaisi samalla Dickenin harvinaisen kahden ottelun tappioputken.

– Hieno homma, että vihdoin voitimme. Tsemppasimme joukkueena erittäin hyvin toisella puoliskolla, totesi ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu Dickenin Anna Lindahl.

Dicken-luotsi Jani Vaskola nosti hattua vastustajan pelaamiselle.

– Turku on parantanut huomattavasti peliään syksystä. Heille on tullut leveyttä Carolina Petterssonin ja Maarja Põldverin myötä, ja sen huomaa selkeästi. Meillä oli tasaisesti 10 maalintekijää ja se ratkaisi, Vaskola kertasi ottelua.

Ulf Andersson ÅIFK-penkin päässä oli hänkin omiensa esitykseen voittopuolisesti tyytyväinen.

– Pelasimme hyvän ottelun. Dicken voitti neljällä maalilla, koska meillä ei ollut kärsivällisyyttä ja teimme vääriä ratkaisuja hyökkäyksissä. Puolustimme pitkään erittäin hyvin ja laitoimme sen myötä Dickenille paineita.

Dicken – ÅIFK 30-26 (16-12)

Yleisö: 138

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Maalintekijät:
Dicken: Böckelman Carolina 5, Lillqvist Betina 5,Ahlroth Alexandra 4, Lindahl Anna 4, Lindholm Anna 3, Pitkäjärvi Pia-Stina 3, Genberg Martina 2, Salokivi Tove 2, Nylund Karolina 1, Näräkkä Annika 1
ÅIFK: Harri Anna 7, Pettersson Carolina 5, Kullberg Heidi 4, Põldver Maarja 4, Bäcklund Matilda 3, Pettersson Sara 2, Salminen Aini 1

Ulosajot:
Dicken: Salokivi Tove 1
ÅIFK: Bäcklund Matilda 1, Pettersson Carolina 1

Varoitukset:
Dicken: Nylund Karolina 1, Pitkäjärvi Pia-Stina 1, Salokivi Tove 1
ÅIFK: Harri Anna 1, Bäcklund Matilda 1, Pettersson Carolina 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Lindahl Anna, Dicken
** Harri Anna, ÅIFK
* Ahlroth Alexandra, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk