Showtime – kauden avaus lauantaina

Kausi 2014-15 naisten SM-sarjan osatla käynnistyy lauantaina 13.9. kolmella ottelulla. Ainoastaan SIF:n kauden avaus on edessä vasta myöhemmin. Samalla saadaan ensimmäisiä viitteitä joukkueitten voimasuhteista.

Viime kauden finalistit HIFK ja Dicken avaavat kauden kotikentällään. HIFK saa Helsingin Urheilutalolle vieraakseen ÅIFK:n ja Dicken emännöi paikalliskamppailussa Pirkkolassa Spartaa.

Ennakkoon sekä HIFK että Dicken lähtevät avausotteluihinsa suosikkeina, mutta yllätyksiä on nähty ennenkin… Lauantain kolmannessa ottelussa Atlas – BK-46 sen sijaan tuskin suurta yllätystä koetaan, sillä lähtökohdat kamppailuun ovat ennakkoon melko tasaiset. Atlas on nyt ensi kertaa tositoimissa Nisse Heermanin komennossa ja BK-46 vastaavasti Risto Puputin alaisuudessa. Keskittyminen kesällä on ollut pitkälti omassa tekemisessä.

– En tiedä juuri mitään muista joukkueista. Emme ole BK:ssa muutenkaan asettaneet mitään erityistä tavoitetta, en usko että sillä voittaa mitään. Sen sijaan otamme ottelun kerrallaan ja yritämme oppia jotain utta koko ajan, BK-46:n päävalmentaja Puputti sanoo Västra Nylandissa.

Kauden avauskierros lauantaina 13.9.:
15.30 HIFK – ÅIFK, Helsingin Urheilutalo
16.00 Dicken – Sparta, Pirkkola
18.45 Atlas – BK-46, Myyrmäki

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk