HIFK ja SIF kauden avauksessa sunnuntaina

Kausi 2015-2016 polkaistaan käyntiin viime kauden runkosarjan ykkösen ja hopeamitaleita puolustavan HIFK:n osalta sunnuntaina kotiottelulla pronssimitalisti SIF:aa vastaan.

Elokuun harjoitusottelussa HIFK voitti SIF:n selkein lukemin, mutta sarjaotteluissa tahti ja panokset kovenevat. Kaksikko taisteli viime kaudella Dickenin kanssa kärkisijoista tiukasti runkosarjan loppuun saakka.

Nyt kotijoukkue on valmiina kauteen, vakuuttaa päävalmentaja Birgitta Lindholm.

– Aggressiivinen ja olemme innoissamme että sarja alkaa. Pääsemme näyttämään, missä mennään ja mitkä osa-alueet ovat hyviä ja missä pitää vielä parantaa, että päästää keväällä tavoitteisiin, Lindholm sanoo.

– Meillä on muutama loukkaantunut pelaaja keväältä, mutta ringissä on yli 20 pelaajaa. Porukkaa on ollut hyvin treeneissä läpi kesän. Saan olla iloinen, että saan valmentaa tällaista joukkuetta.

HIFK:n joukkue on pysynyt hyvin koossa viime kaudesta, SIF:ssa sen sijaan muutoksia on ollut enemmän. Täksi kaudeksi peräsimeen tarttunut päävalmentaja Jan Hagman ei kuitenkaan kumartele kuvia avausottelun alla.

– Kova vieraspeli heti alkuun. Mutta osoitetaan että päästään vauhtiin. Menemme hyvillä mielin taistelemaan, Hagman vakuuttaa.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla sunnuntaina alkaa kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk