GrIFK palasi voitokkaasti SM-sarjaan

GrIFK:n ensimmäinen ottelu SM-sarjassa parin vuoden tauon jälkeen sujui voitokkaasti, kun BK-46 kaatui kauden avausottelussa Karjaalla.

Grani otti otteen haltuunsa heti alusta saakka ja hallitsi avausjaksoa hienokseltaan johtaen sitä koko ajan. Mitenkään repeämään ero ei kuitenkaan päässyt ja tuolla vierasjohto oli kaksi maalia.

Kotijoukkue BK tuli kuitenkin uudella tarmolla toiselle jaksolle ja käänsi pelin nopeasti edukseen. 16-13-lukemista Grani puolestaan sitten käänsi pelin numeroihin 17-20 ja tähän BK ei enää pystynyt vastaamaan.

BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg oli pettynyt lopputulokseen.

– Hetkittäisesti pelattiin hyvin mutta se ei riittänyt tänään. Tuntui vähän siltä että meillä oli kaikilla kotiotteluhermopaine. Annettiin muun muassa huonoja syöttöjä ja puolustettiin aneemisesti, Holmberg analysoi.

Vierasjoukkue GrIFK:n valmentaja Sebastian Aarnio puolestaan oli todella aurinkoisella tuulella ottelun jälkeen.

– Kausi ei voinut alkaa paremmin. Monelle meidän tytölle tämä oli ensimmäinen ottelu SM-sarjassa. Mielestäni päivän teema, jolla voitettiin, oli me-henki.

Ottelun vakuuttavin pelaaja, kahdeksan maalia takonut Emilia Valkamo korosti myös avausvoiton tärkeyttä.

– Oli erittäin jännittävä ensimmäinen ottelu. Meille tämän ottelun voitto oli suurta, ollaanhan me uusia tässä sarjassa. Mielestäni voitettiin vähän tuurilla, paljon osaamisella, Valkamo muotoili.

BK-46 – GrIFK 23-27 (11-13)

Yleisöä: 155

Erotuomarit:  Harri Nieminen – Markku Tuomi

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 7, Jenny Löf 2, Sofie Lindholm 4, Sirja Lassinharju 3, Madeleine Kihlstedt 3, Elin Löf 2, Annette Nyberg 2
GrIFK: Susanna Kaivola 4, Anette Salonen 1, Emilia Valkamo 8, Carolina Rehnberg 5, Antonia Nyberg 4, Sophia Böckerman 3, Catharina Aspenström 2

Varoitukset:
BK-46: Pamela Degerman, Madeleine Kihlstedt
GrIFK: Annina Nyström, Lina Lundqvist, Annika Andersson

Ulosajot:
BK-46: Sofie Lindholm 2 min, Sirja Lassinharju 2 min
GrIFK: Susanna Kaivola 2 min, Annina Nyström 2 min,  Annika Aspenström 2+2 min (+ sulkeminen)

LähiTapiola-tähdet:
*** Emilia Valkamo (GrIFK)
** Carolina Rehnberg (GrIFK)
* Pamela Degerman (BK-46)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk