HIFK saa kotikentälleen Atlaksen

HIFK on toista kertaa pelivuorossa parin päivän sisään, kun se saa perjantain ainoassa SM-sarjan ottelussa vastaan Atlaksen. Joukkueiden lähtökohdat ovat tilastollisesti varsin päinvastaiset, sillä HIFK liihottaa 10 ottelun voittoputkessa, kun taas Atlas ei ole onnistunut vielä avaamaan pistetiliään.

HIFK lähtee perjantaiseen otteluun luonnollisesti selvänä ennakkosuosikkina. Avauskierroksella Dickenille koetun tappion jälkeen HIFK ei ole hävinnyt SM-sarjassa kertaakaan ja kasvatti voittoputkensa jo kaksinumeroisiin keskiviikkoisella voitolla GrIFK:sta. Samalla se nousi jälleen Dickenin rinnalle sarjakärkeen.

Atlaksen kausi on ollut murheellinen, mutta valoa oli näkyvissä tunnelin päässä joukkueen kohdatessa viime viikonloppuna SIF:n. Vantaalaiset pitivät SIF:iä pitkään tiukoilla ja taipuivat lopulta kahdella maalilla. Joukkueen terveystilanne näyttää paremmalta ja samalla joukkue pääsee täydessä iskussa saalistamaan avauspisteitään.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohaaminen oli HIFK:n näytöstä sen päättyessä HIFK:n 35-13-voittoon. Oletusarvo on, että tällä kertaa nähdään tiukempi taistelu pisteistä. Ottelu alkaa Urheilutalolla kello 19.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk