BK-46 nappasi pakkovoiton

BK-46 otti tärkeän voiton kaataessaan vieraskentällä Atlaksen 33-27 (15-15). Samalla karjaalaiset pitivät elossa haaveensa puolivälieräpaikasta.

BK-46 sai otteluun surkean alun, kun Atlas iski heti ottelun alkuun 6-0-numerot ja BK-46 joutui heti takaa-ajajan asemaan. Aikalisän jälkeen BK sai kuitenkin hiljalleen kurottua eroa umpeen ja pääsi lopulta kantaan juuri ennen taukoa.

Toisen puoliajan alkuun BK-46 oli hereillä eikä antanut Atlaksen yllättää. BK repäisi jakson puolivälissä 5-0pätkän ja karkasi jo seitsemän maalin johtoon. Atlas käynnisti loppukirin ja pääsi kolmen maalin päähän, mutta puristus ei riittänyt loppuun asti.

Atlas-valmentaja Tomi Salminen oli luonnollisesti omiensa alkuun tyytyväinen, mutta harmitteli, ettei vire kantanut loppuun saakka.

– Superalku. Oma pelityyli ja vastustajan tempo väsyttivät varsinkin toisessa erässä. Liikaa päästettyjä maaleja.

BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg iloitsi toisen puoliajan esityksestä.

– Vaikea alku, ensimmäiset 10-15 minuuttia. Sitten lähdettiin kuromaan maali maalilta kiinni ja puolustamaan kovempaa. Toisella puoliajalla olivat nopeat vastahyökkäykset, sovitut kuviot ja kova puolustus.

BK-46:n Sirja Lassinharju piti ottelua hyvätasoisena ja viihdyttävänä.

– Vaikea alku. Onneksi saimme flow-tilan päälle. Meillä oli oma vauhti ja tosi hyvä fiilis pelata. Hyvä peli kummaltakin joukkueelta, oikea taistelu.

Atlas-BK-46 27-33 (15-15)
Maalintekijät
Atlas: Jauhiainen Anna 9, Jakimova Adriana 7, Gustafsson Erica 4, Högbacka Emmi 3, Cordeiro Matilda 3, Ahovaara Tiina 1
BK-46: Lassinharju Sirja 12, Holmberg Emilia 9, Kullberg Jannica 5, Löf Elin 3, Melanen Linda 2, Laukkanen Jannica 1, Grönqvist Charlotta 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Lassinharju Sirja BK-46 3
Holmberg Emilia BK-46 2
Gustafsson Erica Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Jakimova Adriana 1 x 2 min, suora punainen kortti
BK-46: Lassinharju Sirja 1 x 2 min, Nyberg Nicole 1 x 2 min

Erotuomarit: Roth Magnus – Tillan Niko

Yleisöä: 58

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk