Finaalipaikat katkolla tiistaina

Välierien kolmannet osat ovat edessä tiistaina ja HIFK:lla sekä Dickenillä on mahdollisuus napata finaalipaikka itselleen.

Dicken ja BK-46 ovat pelanneet kaksi tiukkaa ja tasaista ottelua, jotka molemmat ovat kääntyneet niukasti Dickenin hyväksi. Ensimmäinen ottelu päättyi Dickenin kahden maalin johtoon. Toisessa Dicken käänsi BK-46:n kahden maalin taukojohdon kuuden maalin voitoksi. BK-46 ei ole kuitenkaan pistänyt hanskoja tiskiin, vaan lähtee venyttämään ratkaisua tiistaina.

– On selvä, että se on vaikeaa ja on selvää, että Dicken on selvä ennakkosuosikki, mutta me taistelemme eteenpäin. Voimme mennä ja nauttia pudotuspelien käsipallosta, karjaalaisten Alexandra Rönnberg toteaa Västra Nylandissa.

Myös BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg katsoo luottavaisena kohti kolmatta kohtaamista.

– Mitään ei ole vielä menetetty. Olen ylpeä joukkueeni esityksestä, mutta aiomme hioa joitain yksityiskohtia. Jos pääsemme niistä eroon, meillä on mahdollisuudet, sillä en usko Dickenin tulevan suurten yllätysten kanssa, Holmberg miettii Västra Nylandissa sunnuntaisen ottelun jälkeen.

Toisessa välieräparissa HIFK on vienyt molemmat kohtaamiset GrIFK:ta vastaan selvästi nimiinsä. Ensimmäisessä HIFK oli vahvempi 30-14 ja toisessa 23-15. GrIFK voi ottaa sunnuntaisen pelin toisesta puoliajasta kuitenkin paljon mukaansa tiistaiseen otteluun. Grani onnistui sunnuntaina ensimmäisellä puoliajalla vain neljästi maalinteossa, mutta toinen puoliaika oli jo paljon tiukempi ja samalla se osoitti pystyvänsä pistämään HIFK:lle hyvin kampoihin.

Tiistain kolmannet välierät:
19.15 Dicken-BK-46, Pirkkolan Palloiluhalli (HBL)
19.15 HIFK-GrIFK, Helsingin Urheilutalo

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk