Jännittävä kolmas finaali edessä keskiviikkona

SM-sarjan kolmas finaali pelataan keskiviikkona Helsingin Urheilutalolla, kun HIFK toivottaa Dickenin kotikentällään. Kolmanteen otteluun lähdetään jännittävistä lähtökohdista, sillä otteluvoitot ovat tasan 1-1.

HIFK voitti ensimmäisen finaalin kotikentällään 25-20. Ensimmäisessä finaalissa HIFK oli äärimmäisen vahva molempien jaksojen lopussa ja kuittasi voiton. Toisessa Dicken oli pitkään niskan päällä, kunnes HIFK näytti aloittavan jälleen loppukirinsä. Lopulta Dicken pystyi kuitenkin puristamaan 27-25-voiton.

– Mietimme, ettei ole kiire. Otetaan vain rauhallisesti ja pistetään pallot maaliin, Dickenin Carolina Böckelman mietti viime finaalin loppuhetkiä Yle Sportenin haastattelussa.

– On tärkeintä, ettei ala stressaamaan, sillä silloin tulee teknisiä virheitä ja HIFK tekee nopeita maaleja, Böckelman jatkaa.

Ennen toista finaalia Dicken oli hävinnyt HIFK:lle kolme edelliskohtaamista. Erityisesti HIFK:n puolustuspelaaminen on tuottanut Dickenille päänvaivaa. HIFK:n maalitykin Johanna Hillin mukaan toiseen finaaliin HIFK lähti varovaisemmalla puolustustaktiikalla, mutta pystyy tarvittaessa vaihtelemaan muotoaan.

– Laskimme puolustustamme edellispeliin korkeasta puolustuksesta. Meillä on kaksi puolustusta jotka toimivat. Meidän vain täytyy löytää, koska on tarpeen vaihtaa joko korkeaan tai matalaan. On hyvä, että voimme varioida niitä, mutta meidän täytyy saada ne istumaan täysin, Hilli toteaa Yle Sportenin sivuilla.

HIFK:n ja Dickenin välinen kolmas finaali alkaa kello 18.15. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä sekä Yle Areenalta että Yle TV2:sta.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk