Kärkiottelu Kauniaisissa keskiviikkona

Keskiviikon ainoassa SM-sarjan ottelussa kohtaavat GrIFK ja HIFK.

GrIFK on aloittanut kautensa vakuuttavasti ottaen neljä voittoa ja tappiotilasto näyttää edelleen nollaan. HIFK:n tilillä on niin ikään neljä voittoa, mutta joukkue on kärsinyt yhden tappion, kun se taipui Dickenille. Kärkikolmikko Dicken, GrIFK ja HIFK on kerännyt kahdeksan pistettä tämän kauden aikana ja jakavat sarjan kärkipaikkaa. Keskiviikkona joukkueilla onkin mahdollisuus nousta yksin sarjakärkeen.

GrIFK on raivannut tieltään tähän mennessä BK-46:n, SIF:n, Atlaksen ja KyIF:n. Erityisen huomattavaa on, että Grani on pystynyt kääntämään tiukkoja pelejä edukseen. Kolmessa ottelussa voittomarginaali on ollut kaksi maalia. HIFK:n voitot ovat tulleet sen sijaan selvemmillä lukemilla. HIFK:n edessä ovat taipuneet ÅIFK, BK-46, SIF ja Atlas.

HIFK:n hyökkäys on ollut rautaa Johanna Hillin johdolla ja Granin onkin pystyttävä pistämään kapuloita Hillin rattaisiin parantaakseen voittomahdollisuuksiaan. Toisaalta GrIFK:n maalivahdit Wilhelmina Wolff ja Cara Feodoroff ovat torjuntatilaston kärkinimiä ja hyvä sekä aggressiivinen puolustuspelaaminen kuuluukin joukkueen aseisiin.

Ottelu alkaa Kauniaisten palloiluhallissa kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk