Kolme ottelua jatkosarjoissa viikonloppuna

SM-sarjan jatkosarjat jatkuvat kolmella ottelulla. Perjantaina pelataan viikonlopun ainoa ylemmän jatkosarjan ottelu ja sunnuntaina mitellään kahdessa alemman jatkosarjan kamppailussa.

Ylemmässä jatkosarjassa pelattiin jo keskiviikkona Dickenin ja GrIFK:n välinen kamppailu, jossa Dicken palasi voittojen tielle BK-46-tappion jälkeen. Perjantaina BK-46 yrittää yltää toiseen yllätykseen, kun se matkustaa HIFK:n vieraaksi. Dicken-voitolla karjaalaiset ottivat hyvän otteen ylemmän jatkosarjan kolmannesta sijasta ja samalla se avasi oven myös HIFK:lle ylemmän jatkosarjan voittoon. HIFK kaatoi omassa jatkosarjan avausottelussaan Granin selvästi ja hallitsi myös runkosarjan otteluita BK-46:tta vastaan. Joukkueiden runkosarjan kohtaamiset olivat maalirikkaita ja viihdettä on luvassa myös perjantaina.

Alemmassa jatkosarjassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Tappioilla jatkosarjat aloittaneet ÅIFK ja Atlas hakevat avausvoittojaan. ÅIFK hävisi avausottelussaan SIF:lle ja menetti samalla kakkospaikkansa. Atlas sen sijaan tarvitsee voittoa havitellakseen paikkaa pudotuspeleihin.

Toisessa ottelussa KyIF saa kotikentälleen SIF:n. KyIF ottaisi voitolla tukevan otteen alemman jatkosarjan voitosta, kun taas SIF taistelee kynsin hampain pääsystä pudotuspeleihin. Siuntiolaisten käyrä on ollut vahvasti ylöspäin ja se on äitynyt viime aikoina hyvään iskuun.

SM-sarjan tulevat ottelut:

Ylempi jatkosarja
Pe 9.2. 18.30 HIFK-BK-46, Helsingin Urheilutalo

Alempi jatkosarja
Su 11.2. 18.30 ÅIFK-Atlas, Samppalinnan Palloiluhalli
Su 11.2. 19.00 KyIF-SIF, Kirkkonummen halliKaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk