SIF päätti runkosarjansa voittoon

BK-46:n haaveet neljän parhaan joukkoon pääsemiselle kokivat kovan kolauksen, kun SIF nappasi kotikentällään voiton karjaalaisista numeroin 28-26 (14-13)

SIF oli voittanut edellisen ottelunsa lokakuussa ja sen jälkeen tuloksena oli kahdeksan peräkkäistä tappiota. SIF pääsi lähtemään otteluun paineitta, kun taas BK-46 taistelee edelleen tiukasti paikasta ylemmässä loppusarjassa. Tappio tekikin hallaa karjaalaisten haaveille.

SIF aloitti ottelun vahvasti ja karkasi parhaimmillaan jo 10-2-johtoon. BK-46 sai hiljalleen pelin juonesta kiinni ja iski viisi peräkkäistä maalia kuroen eron kolmeen. BK-46:lle osui toinen vahva jakso puoliajan loppuun, kun se tykitti jälleen viisi maalia ilman vastausta ja ero kaventui yhteen taukoon mennessä.

Toisen puoliajan alussa BK-46 käväisi maalin johdossa, mutta SIF vastasi neljällä peräkkäisellä maalilla ottaen taas ottelun ohjat käsiinsä. BK-46:n loppukiri toisen vielä kahden maalin päähän, mutta sen lähemmäksi SIF ei vierailijoitaan enää päästänyt.

– Naiset jaksoivat hyvin tänään koko pelin loppuun saakka. Puolustus toimi hyvin ja maalivahti Roosa Penttinen torjui loistavasti. Tämä on ansaittu voitto naisille, kommentoi tyytyväinen SIF-valmentaja Harry Wikström.

BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg manasi joukkueensa tehottomuutta.

– Me tehtiin Roosa Penttisestä hyvän maalivahdin. Tultiin hyvin paikkoihin, mutta emme saaneet palloa maaliin.

Penttinen oli tyytyväinen joukkueen peliin.

– Hyvä peli. Pysyttiin rauhallisena koko ottelun ajan. Kaikilla oli hyvä päivä.

Ottelu oli samalla SIF:n viimeinen runkosarjassa. Siuntiolaiset nousivat kauden kolmannella voitollaan pois viimeiseltä sijalta. BK-46 taistelee edelleen pääsystä neljän parhaan joukkoon. Runkosarjan viimeisessä ottelussaan se kohtaa kotonaan Atlaksen.

SIF-BK-46 28-26 (14-13)

Maalintekijät:
SIF: Pernilla Karlsson 8, Madeleine Lindholm 6, Valeriya Kirillova 4, Matilda Sjöstedt 3, Saara Lehtola 3, Oona Reinikainen 2, Aino Pietiläinen 1, Fanny Axberg 1

BK-46: Pamela Degerman 8, Jannica Kullberg 5, Alexandra Rönnberg 3, Emilia Holmberg 3, Nicolina Fredriksson 3, Linda Melanen 2, Nicolina Nynäs 1, Elin Löf 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roosa Penttinen SIF 3
Pernilla Karlsson SIF 2
Pamela Degerman BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Pernilla Karlsson 2 x 2 min, Valeriya Kirillova 2 x 2 min
BK-46: Alexandra Rönnberg 1 x 2 min, Pamela Degerman 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 146


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk