Viikolla täysi kierros – HIFK ja Dicken kohtaavat perjantaina

SM-sarjassa pelataan keskiviikon, torstain ja perjantain aikana täysi kierros.

Pelit alkavat keskiviikkona SIF:n ja GrIFK:n välisellä kohtaamisella. Joukkueet lähtevät otteluun tasapisteissä ja myös joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasapeliin, joten tiukka peli on jälleen varmasti odotettavissa. Välieräpaikoista käydään kovaa taistelua, jossa jokainen piste on tärkeä jo tässä vaiheessa kautta. Ottelu esitetään myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä.

Torstaina vielä pisteittä oleva KyIF saa kotikentälleen BK-46:n. Vaikka KyIF:n pistetili on vielä avaamatta, on nuori joukkue osoittanut viime aikoina ennakkoluulottomia esityksiä ja kasvanut kauden edetessä. Viikonloppuna KyIF pisti Dickenin tiukoille ja avausvoitto on vain ajan kysymys. BK-46 nappasi edellispelistään makean paikallisvoiton ja paranteli samalla asemiaan taistelussa välieräpaikasta. SIF-voitto pönkitti sopivasti joukkueen itseluottamusta ja nyt karjaalaiset jahtaavat toista peräkkäistä voittoaan.

Kierros päättyy perjantaina HIFK:n ja Dickenin väliseen kärkikamppailuun. HIFK on jo kahdesti napannut hallitsevan mestarin päänahan tällä kaudella voitettuaan joukkueiden avauskohtaamisen sekä Suomen Cupin finaalin. HIFK:n hieno alkukausi sai jatkoa myös eurokentillä, kun se nappasi historiallisen pisteen EHF Challenge Cupissa puolalaiselta Pogon Szczeciniltä. Nyt HIFK lähtee jatkamaan vahvaa kauttaan emännöimällä Dickeniä. Viime kaudesta nuorentunut Dicken on osoittanut, että vaikka joukkue on muuttunut paljon, niin se on edelleen valmis haastamaan HIFK:n mestaruustaistelussa. Näiden joukkueiden kohtaamisissa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, joten odotettavissa on jälleen jännittävä kamppailu. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä sekä Hufvudstadsbladetin sivuilla.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ke 14.11. kello 19.00 SIF-GrIFK (VeikkausTV)
To 15.11. kello 19.00 KyIF-BK-46
Pe 16.11. kello 19.30 HIFK-Dicken (VeikkausTV, HBL)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk