BK-46 vei paikallispelin

BK-46 otti revanssin kauden avauksessa koetusta derby-tappiosta, kun se voitti vaiherikkaassa pelissä SIF:n 32-28 (16-16).

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin aaltoileva. Kotijoukkue aloitti ottelun hieman paremmin, mutta SIF käväisi alkuminuuteilla johdossa. BK-46 pääsi jo kolmen maalin johtoon, mutta Madeleine Lindholmin johdolla SIF kuroi eron kiinni ja pääsi itse kolmen maalin johtoon. BK-46:n vahva loppurynnistys toi sen kuitenkin tasoihin tauolle lähdettäessä.

Toisessä erässä joukkueet etenivät rinnakkain ensimmäisen kympin ajan, kunnes BK-46 sai tehtyä ratkaisevan hajuraon. Jessica Kullberg sai nopeassa tahdissa pari onnistumista ja karjaalaiset saivat kasvatettua neljän maalin johdon.

SIF ei suostunut luovuttamaan, mutta ei päässyt enää kahta maalia lähemmäksi. Lopullisen niitin BK-46:n voitolle iski Nicolina Fredrikson, joka iski kolme peräkkäistä maalia ja Linda Sjöholm säesti vielä neljännellä ja näin pisteet jäivät Karjaalle.

BK-46:n päävalmentaja Mathias Linden oli syystäkin tyytyväinen voittoon.

– Peli rupesi toimimaan varsinkin toisella jaksolla. Mielestäni tehtiin taktisesti oikein, kun päätettiin erikoisvartioida Kirillova, vaikkakin Lindholm teki 11 maalia. Erittäin tärkeä voitto meille. Voitto KyIF:stä torstaina, niin olemme jälleen mukana.

SIF-luotsi Taavi Tibarin mielestä joukkueen peli kaatui teknisiin virheisiin.

-: Ei meillä ollut minkäänlaista mahdollisuutta voittaa BK näin monella teknisellä virheellä. Syynä tähän on varmaan, että meillä on erittäin nuori joukkue. On todella mielenkiintoista nähdä miten sarja kehittyy jatkossa.

Parhaana palkittu Sirja Lassinharju-Heinonen iloitsi joukkueen päästessä jälleen voiton makuun.

– Meidän peli toimi tänään mainiosti, oltiin kyllästytty häviämään. Mentiin suunnitelmien mukaan loppuun saakka.

BK-46-SIF 32-28 (16-16)

Maalintekijät
BK-46: Sirja Lassinharju-Heinonen 8, Jannica Kullberg 6, Nicolina Fredriksson 6, Nea Heerman 4, Erica Gustafsson 4, Linda Sjöblom 2, Alexandra Rönnberg 2

SIF: Madeleine Lindholm 11, Daria Kahanets 4, Maria Barck 4, Matilda Sjöstedt 3, Moa Wasström 2, Saara Lehtola 2, Nea Puijola 1, Valeriya Kirillova 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sirja Lassinharju-Heinonen BK-46 3
Jannica Kullberg BK-46 2
Roosa Penttinen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Erica Gustafsson 1 x 2 min
SIF: –

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Iva Voncina

Yleisöä: 194

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk