KyIF piti Dickeniä tiukoilla

Pisteittä oleva KyIF tarjosi Dickenille kovan vastuksen, kun joukkueet kohtasivat lauantaina Pirkkolassa. Dicken oli kuitenkin lopulta vahvempi 25-22 (16-13).

KyIF aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäinen erä oli hyvin tasainen. KyIF vei ottelua alussa, mutta ensimmäisen kympin jälkeen Dicken pääsi johtoon eikä KyIF enää sen jälkeen etumatkalla käynyt. Se pysyi kuitenkin tiukasti Dickenin iholla ja vielä reilut kaksi minuuttia ennen taukoa ero oli maalin verran Dickenille. Helsinkiläiset pamauttivat kuitenkin viimeisen kahden minuutin aikana kolme maalia ja Jessi Laasion heittäessä vielä viime hetkillä yhden osuman, oli ero tauolle mentäessä kolme maalia Dickenin eduksi.

Toisen puoliajan Dicken aloitti vahvemmin ja Malena Heikkisen johdolla sai repäistyä jo kuuden maalin johdon. KyIF ei kuitenkaan luovuttanut ja nousi jälleen Laasion heiluttaessa tahtia kahden maalin päähän. Sen lähemmäksi KyIF ei kuitenkaan päässyt, vaan Dicken pystyi pitämään pintansa loppuun saakka.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert oli tyytyväinen, että joukkue sai raavittua pelistä voiton.

– Oli tiukka peli ja vastus oli kova. Edellinen peli, joka hävittiin HIFK:ta vastaan, painoi hieman. Saatiin pisteet kerättyä matkalla kohti semifinaaleja.

KyIF:n päävalmentaja Thomas Mecklin oli ylpeä omiensa taistelusta.

– Hyvä ja vauhdikas ottelu. Valitettavasti meillä oli heikko hetki toisen erän alkupuolella, emmekä saaneet eroa enää kurottua umpeen. Tiesimme vastustajan heikkoudet, mutta emme pystyneet hyödyntämään niitä tarpeeksi. Mutta olen erittäin ylpeä oman joukkueen esityksestä.

Heikkinen löysi Dickenin otteista parannettavaa.

– Vaihteleva ottelu. Ajoittain meiltä turhan paljon lepsuilua puolustuksessa, ja hyökkäyspäässä lopetukset olivat epätasaisia.

Dicken-KyIF 25-22 (16-13)

Maalintekijät
Dicken: Malena Heikkinen 7, Matilda Peitsaro 5, Linn Wentzel 3, Tove Salokivi 3, Catarina Nyberg 3, Emilia Valkamo 2, Janica Sjöström 1, Anna Lindahl 1

KyIF: Jessi Laasio 6, Liisa Holopainen 4, Johanna Degerth 4, Fanny Axberg 3, Adriana Jakimova 2, Emmi Paajanen 1, Daniela Lindgård 1, Felicia Grönholm 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Malena Heikkinen Dicken 3
Jessi Laasio KyIF 2
Catarina Nyberg Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Malena Heikkinen 1 x 2 min
KyIF: Adriana Jakimova 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 86

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk