Dicken haki pisteet Kauniaisista

Kauniaisissa kohtasivat kaksi hyvävireistä joukkuetta, kun GrIFK emännöi Dickeniä. Dicken oli ottelussa vahvempi napaten voiton 28-18 (12-6)-voitolla.

Dicken lähti otteluun heti vauhdilla ja otti yliotteen ottelussa. Dickenin hyökkäyspelaaminen piti huolen siitä, että lauttasaarelaiset pitivät johtoasemaa ja Kira Itkonen Dickenin maalilla oli viimeisenä lukkona GrIFK:n maaliyrityksissä. Dicken päästi vain kuusi maalia avauspuolikkaalla ja samaan aikaan iski itse 12 osumaa.

Toinen puoliaika oli numeroiden valossa tasaisempi. Dicken pystyi pitämään turvallisen välimatkan, mutta GrIFK ei antanut eron juuri venähtää. Toisaalta Grani ei päässyt myöskään missään vaiheessa tosissaan uhittelemaan Dickenin johtoasemaa. Voitolla Dicken vankisti asemiaan sarjan kakkosena.

GrIFK oli edellisotteluissaan tasannut pisteet HIFK:n kanssa ja voittanut SIF:n. Dicken oli kuitenkin liigan kova pala purtavaksi.

– Kahden hyvän ottelun jälkeen emme tänään onnistuneet haastamaan Dickeniä. Kaiken kaikkiaan Dicken pääsi tekemään nopeita hyökkäysmaaleja liian helposti. Taistelimme loppuun asti, Granin päävalmentaja Sam Kihlstedt mietti ottelun jälkeen.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius löysi voitosta huolimatta esityksestä petrattavaa.

– Energiataso hieman liian alhainen. Tasoero, kun pelaamme 100% peliä ja kun emme, on ottelussa myös hieman liian iso saavuttaaksemme halutun, tasapainoisen suorituksen läpi ottelun. Tyytyväinen ottelusta saavutettuun kahteen pisteeseen.

Itkonen oli pisteisiin tyytyväinen.

– Tänään saimme kaksi tärkeää pistettä. Pelasimme ihan hyvin, mutta olimme myös huolimattomia.

GrIFK-Dicken 18-28 (6-12)

Maalintekijät
GrIFK: Irina Jolkkonen 7, Alexandra Karsten 3, Carolina Böckelman 2, Greta Wirén 1, Emma Wickström 1, Matilda Ohvo 1, Corinna Jensen 1, Linnea Harms 1, Carolina Grönberg 1

Dicken: Tove Salokivi 5, Karolina Nylund 4, Anna Lindholm 4, Anna Lindahl 3, Janica Sjöström 2, Matilda Peitsaro 2, Nina Ottelin 2, Mia Åstrand 1, Emilia Valkamo 1, Catarina Nyberg 1, Kira Itkonen 1, Malena Heikkinen 1, Jessika Gammals 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kira Itkonen Dicken 3
Tove Salokivi Dicken 2
Matilda Ohvo GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Sandra Laitinen 1 x 2 min
Dicken: Linnea Aula 1 x 2 min

Erotuomarit: Volodymyr Filonenko – Teemu Kaulio

Yleisöä: 265

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk