Kohti kautta: Atlas

Atlas tekee paluun SM-sarjaan välikauden jälkeen. Joukkue lähtee kauteen laajalla, mutta nuorekkaalla joukkueella.

Päävalmentaja Arto Starckin mukaan joukkueen valmistautuminen kauteen sujui mallikkaasti.

– Meillä on kesä mennyt oikein hyvin niiltä osin, että pelaajia on vielä viime kauden jäljiltä loukkaantuneena, mutta ne jotka ovat olleet terveenä, heillä on ollut tosi hyvä kesä. Meillä on ollut ihan ulkopuolinen fysiikkaharjoittelu ohjattuna ja käytiin myös Kroatiassa kesällä leirillä, Starck valottaa joukkueen valmistautumista.

Atlas pelaa sekä naisten SM-sarjaa että myös A-tyttöjen SM-sarjaa. Starckin mukaan rasitusta pyritään jakamaan tasaisesti pelaajien kesken.

– Meillä on tarkoitus huolehtia siitä niin, ettei kukaan joutuisi pelaamaan kahta peliä kokonaan viikonloppuisin, koska pääsääntöisesti pelataan viikonloppuisin akatemian takia, missä meillä on pelaajia. Jaamme vastuuta. Meillä on iso rinki ja saamme muutamat loukkaantuneet vielä takaisin.

Starck toivoo näkevänsä Atlaksen, joka kehittyy kauden edetessä.

– Koko ajan eteenpäin menevä, nuori mutta taisteleva, innokas. Kaikki ovat todella sitoutuneita siihen toimintaan. Pyritään parantamaan joka kierroksella, Starck kuvailee joukkuettaan.

Atlas saa kauden avausottelussa vastaansa GrIFK:n. Starck uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin.

– Todennäköisesti peli on tiukka, mutta kyllä minä sanoisin, että meillä on ihan hyvät mahdollisuudet.

Kauden läpimurtopelaajaksi Starck nostaa Matilda Cordeiron.

– Nostan sieltä meidän vähän vanhemmasta kaartista Matilda Cordeiron esille. Hän on osoittanut viime kauden ja kesän aikana todella hyvää kehitystä ja asennetta. Hyvää tekemistä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk